2777
2789

ما 4سال ازدواج کردیم پارسال خونه خریدم با چه بدبختی با وام ماشین فروختیم یه تیکه زمین داشتیم فروختیم طلاهمون کمک بابام تا جور کردیم وشوهرمم چون با سایپای بار می‌آورد فروختیمش بیکار شد سه ماه کامل بیکار بود رفت آرایشگری یاد گرفت مغازه زد روزای اول درآمد نداشتم ماهم کلی قرض پیشمون بود پدر شوهرم که بیار نیومد بگه پول لازم داریم ندارین اصلا ماهم هر جوری بود گذشت تا الان که پنج شیش ماه به درآمد نشست مغازه تیکه تیکه طلا خرده خریدم دو روز پیش گفتم اندازه یه پراید دسته دوم هست بیا بیبر طلا گران شده ماشینی پیدا کن بخریم شوهرم یکسر برادرش باباش زنگ میزد نخری ماشین تا شریکی ماشین خوبی بخریم تو این یکسال نیومدن بگن مردین زنده این الان بوی پول به مشامشون خرده بود

منم گفتم بدی بهشون من دیگه کاری بو تو ندارم یک. ماشین مدل پایین بهتر از مدل بالاس شوهرم رفت ماشین پیدا کردو خرید 20تمن کم داشتیم زنگ زده بود باباش گفت قرص بهم بده اونم هرچی از دهنش در اومده بود گفته بود به شوهرم  شوهرم ماسیمو آورد 20تمن آورد گذاشت یک هفته دیگه بدیم بهش الان نمی‌دونم بجای اینکه خوشحال باشم پیشرفت کردیم باهاشون حرف نمیزنن حتی مادر شوهرم به خودش یه زحمت نداد زنگ بزنه بگه مبارکه

خیلی دلم ازشون پره شوهرم کلی غصه خورد ولی می‌دونم تا برن پیشش یه روی خوش نشون بدن از دل در می‌ره چیکار کنم نره سمتشون  چون واقعا نمیزارم پیشرفت کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گفتم نکن شوهر خودش بدونه اینکه بمن بگه زنگ زده بود گفت خاستم امتحانش کنم

به روش بیار

بگو میخواستی امتحانشون کنی

الان که نتیجه دیدی، تصمیمت چیه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دیگه اون باید هنر خودت باشه چطور با سیاست کار خودتونو بکنید

آخه الان میخایم بریم مسافرت با اینکه مامانش حرف نمیزنه باهاش سر هیچ از حرفاش معلومه که میخاد بگه مامانم ببریم ولی روش نمیشه پیش من

به روش بیاربگو میخواستی امتحانشون کنیالان که نتیجه دیدی، تصمیمت چیه؟

آخه دلش خیلی دامه می‌دونم تا بیان بیار بگن ناراحت شدیم  پولی چیزی لازم داری بدیم بهت از دل در میره

آخه الان میخایم بریم مسافرت با اینکه مامانش حرف نمیزنه باهاش سر هیچ از حرفاش معلومه که میخاد بگه مام ...

بنظرم دلیلی نداره ببرید مسافرت بگو میخوام خودمون باشیم سری بعد انشالله با زبون خوش راضیش کن