2777
2789
عنوان

دیابت دارم انگشت پامو قطع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 59 پست
قطع کردن عفونتی بود وگرنه میزد بدنمو الان باند پیچیه هنوز ندیدم مرخص نشدم

بهتره هر چه زودتر قندتو کنترل کنی وگرنه ب جاهای دیگت ممکنه بزنه،قطع کردن انگشتتم اشتباه بود بابا منم پاهاش سیاه شده بود با دارو خوب شد الان دگ قند نداره بیس چار ساعتم شیرینی میخوره

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته.. متاهلی .. چند ساله دیابت داری؟؟ مشکلات دیگت چیه دارو چی مصرف میکنی

چربی و قند 

اره متاهلم 

سن بالا نیستم ارثیه من رعایت نکردم فکرشو نمیکردم چ مرض بدیه تو گوگل میگن میمیری

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
دورازجونت مردن چیه اخه نترس چیزیت نمیشه❤

زنه اومد ملاقاتی خواهرش فکر کرد خوابم گفت پاش حس نداره دیگه عفونت میزنه بالاتر در نهایت میمیره

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
بهتره هر چه زودتر قندتو کنترل کنی وگرنه ب جاهای دیگت ممکنه بزنه،قطع کردن انگشتتم اشتباه بود بابا منم ...

چ رژیمی استفاده کرد

ان شااا... که حالت بهتر بشهسعی کن روی روحیه ات کار کنی و زیاد خودتو درگیرش نکنیو مهمتر از همه رژیم و ...

مثلا چیو‌رعایت کنم 

چربی و قند اره متاهلم سن بالا نیستم ارثیه من رعایت نکردم فکرشو نمیکردم چ مرض بدیه تو گوگل میگن میمیر ...

نههه عزیزم... نگران نباااش فقط رعایت کن همچیو و ورزش یادت نره... و روحیتو اصن نباز و اعصاب تو کنترل کن و استرس دشمنته راحت راحت باش دارو هاتو بخور رعایت غذایی چربی و قند و اینارو داشته باااش... و همون ورزش روزانه یک ساعت خیلی کمکت میکنه و کفش طبی و جوراب طبی دیابتی همیشه بپوش از دکتر دیابت هم مشاوره بگیر... حداقل ۲۰ سی سال زنده ای عزیزم

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

چ رژیمی استفاده کرد

رژیم نگرف دکتر بهش یه قرص شیمیایی داد نمیدونم اسمش چی بود سفید و کوچولو بودن منم براش داروها طب اسلامی مص قند زردو.. گرفتم همرو با هم انجام داد قندش خوب شد

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

مثلا چیو‌رعایت کنم

مصرف قند مدیریت شده

مصرف سبزیجات زیاد

اگه وزنت زیاده و نوع ۲ عه حتما کاهش وزن

ورزش مخصوص(نه هر ورزشی چون ممکنه نتیجه عکس بده)

انسولین ها طبق قانون و قواعدش و سر تایم

نههه عزیزم... نگران نباااش فقط رعایت کن همچیو و ورزش یادت نره... و روحیتو اصن نباز و اعصاب تو کنترل ...

😭😭😭😭😭یعنی بیشتر زنده نیستم 😭

مرسی از راهنمایی هات لطف کردید

وای چقد حالم بد شد 🥲😭

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣