دوست عزیزم سلام
شاید تاپیک شما رو قسمت بود ببینم تا کمی صحبت کنیم
اول اینکه از؟شرایط پیش اومده برات خیلی ناراحت شدم و دعا میکنم بحق این شب عزیز حضرت مهدی شفاعتت رو بکنند انشاالله
من زنی هستم ۳۲ ساله که از شفا گرفتن شوهر۳۷ ساله اش فقط ۵ ماه میگذره
همسر م پارسال این موقع علائم روده ای داشت و پزشکتشخیص سرطان روده داد
نمیدونی چه روزهایی بود
باید کل روده رو درمیاوردن و تا آخر عمر ایزی لایف و کیسه بیرون از؟بدن داشت .... روزی که صبح رفت اتاق عمل من همه چیو سپردم به خدا ... تو بدترین شرایط روحی و مالی ... ناامید از همه جا .... وقتی همسرمو بوسیدم و بغل کردم دم اتاق عمل ترس و استرس رو تو چشماش دیدم اما میخندید که من ناراحت نشم
نمیدونی چه لحظات سختی بود
رفت و منم همونجا اومدم پشت شیشه ی راهروی بیمارستان از ته دل و جانم سپردم به امام رضا و خدا
و از اون وفت بود که مرتب آدمهای مومن اطرافم برام خواب مادر امام رضادو امام رضا رو میدیدند که خبر از شفا گرفتن همسرم می داد ...
همسرم اومد از اتاق عمل ... دکتر باهام صحبت کرد که اسکن اشتباه کرده بود و وقتی بدن رو باز کردیم کل روده درگیر نبود و ما فقط ۲۰ سانت رو برداشتیم ... گفت این عین معجزات
دوران نقاهت سخت و .... ۲۱ بخیه بزرگ از زیر سینه تا مثانه برش طولی... خیلی سخت و ....
ارجاع دادند برای شیمی درمانی به پزشک انکولوژی
در کمال ناباوری سر اذان مغرب نوبت ویزیت ما شد و پزشک گفت من چیزی توی آزمایش همسرتون نمیبینم
من تا خونه گریه میکردم
همون شب رفتم حرم و پابوسی امام رضا رو کردم و همیشه بهشون میگم تا عمر دارم مدیونیم
خدا و امام رضا رو خیلی صدا بزن
خیلی....
خدا خیلی مهربونه
شاید در جهت تکامل زندگی و روح ما باید ما یک برهه ای درگیر مسائلی بشیم تا دیدگاه ما کامل تر بشه.