2777
2789
عنوان

دیابت دارم انگشت پامو قطع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 59 پست

شیرینی سلامتی رو با این شیرینی های مسموم از خودت نگیر .امید خدا مرخص شدی متخصص تغذیه مشورت بگیر وضعت رو بگو ک بدونی چ کنی..حیفه تو میتونی سال های سال با اندام های سالم روی پای خودت باشی .احترام بدنت رو نگه نداری اونم احترامت رو نگه نمیداره پیر و جوون هم نداره .

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

نه چیزی نمیشه مادر بزرگ منم سالها و سالها با دیابت زندگی کرد اما همیشه رژیمش رو رعایت میکرد حتی یکبار مجبور نشد بیشتر از سهمیه انسولین بزنه حتی یه دونه کشمشم خارج از رژیمش نمیخورد  اخرشم به مرگ طبیعی مرد

دیابت رو اگه مراقبت کنی چیزی نمیشه میتونی باهاش زندگی کنی حتی ورزش ولی اگه نکنی خیلی خطرناکه 

شما دیابت نوع یک دارید یا دیابت نوع ۲

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو از عطاری عرق بوقناق بگیر..برای کاهش قند خون....پدرشوهرم باهمین عرق بوقناق قندشو آورد پایین..همه میگن رچزی که مثلا چیزهای شیرین زیاد استفاده کردی یک نصف استکان صبح ناشتا عرق بوقناق بخور

برای پاتم کار خوبی کردی عزیزم میدونم سخته ولی عفونت فوق العاده خطرناکه جدای اینکه ممکن بود بالاتر هم بره و قسمتای بیشتری رو درگیر کنه

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

سلام عزیزم هرچی تواینترنت هست راست نیست.خواهرم پاهاش سر می شد.رفت دکتر از سرش عکس گرفت ودکتر ترسوندش گفت توسرت لکه های سفید هست ومشکوک به ام اس.خواهرم از ترس دیگه داروهاشم نگرفت و رفت دارو گیاهی خورد.الان چند سال گذشته خواهرم هیچیش نشده.توهم سیاه دونه بگیر وبکوب .هرروز ناشتا یه مقدار کمی بخور تا خونت زلال بشه.تلخ ولی قند رو پایین میاره.

فکر بکر

سلام عزیزم هرچی تواینترنت هست راست نیست.خواهرم پاهاش سر می شد.رفت دکتر از سرش عکس گرفت ودکتر ترسوندش ...

مرسی عزیزم 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

دوست عزیزم سلام

شاید تاپیک شما رو قسمت بود ببینم تا کمی صحبت کنیم 

اول اینکه از؟شرایط پیش اومده برات خیلی ناراحت شدم و دعا میکنم بحق این شب عزیز حضرت مهدی شفاعتت رو بکنند انشاالله

من زنی هستم ۳۲ ساله که از شفا گرفتن شوهر۳۷ ساله اش فقط ۵ ماه میگذره 

همسر م پارسال این موقع علائم روده ای داشت و پزشکتشخیص سرطان روده داد 

نمیدونی چه روزهایی بود

باید کل روده رو درمیاوردن و تا آخر عمر ایزی لایف و کیسه بیرون از؟بدن داشت .... روزی که صبح رفت اتاق عمل من همه چیو سپردم به خدا ... تو بدترین شرایط روحی و مالی ... ناامید از همه جا .... وقتی همسرمو بوسیدم و بغل کردم دم اتاق عمل ترس و استرس رو تو چشماش دیدم اما می‌خندید که من ناراحت نشم 

نمیدونی چه لحظات سختی بود 

رفت و منم همونجا اومدم پشت شیشه ی راهروی بیمارستان از ته دل و جانم سپردم به امام رضا و خدا

و از اون وفت بود که مرتب آدمهای مومن اطرافم برام خواب مادر امام رضادو امام رضا رو می‌دیدند که خبر از شفا گرفتن همسرم می داد ...

همسرم اومد از اتاق عمل ... دکتر باهام صحبت کرد که اسکن اشتباه کرده بود و وقتی بدن رو باز کردیم کل روده درگیر نبود و ما فقط ۲۰ سانت رو برداشتیم ... گفت این عین معجزات

دوران نقاهت سخت و .... ۲۱ بخیه بزرگ از زیر سینه تا مثانه برش طولی... خیلی سخت و ....

ارجاع دادند برای شیمی درمانی به پزشک انکولوژی

در کمال ناباوری سر اذان مغرب نوبت ویزیت ما شد و پزشک گفت من چیزی توی آزمایش همسرتون نمیبینم 

من تا خونه گریه میکردم 

همون شب رفتم حرم و پابوسی امام رضا رو کردم و همیشه بهشون میگم تا عمر دارم مدیونیم

خدا و امام رضا رو خیلی صدا بزن 

خیلی....

خدا خیلی مهربونه 

شاید در جهت تکامل زندگی و روح ما باید ما یک برهه ای درگیر مسائلی بشیم تا دیدگاه ما کامل تر بشه.

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
دوست عزیزم سلامشاید تاپیک شما رو قسمت بود ببینم تا کمی صحبت کنیم اول اینکه از؟شرایط پیش اومده برات خ ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ما خانوادگی عاشق امام رضا هستیم خواهرم‌ زنگ زد حرم غش کرد از گریه قسم داد ک قطع نشه قطع شد الان هم برای سلامتی دعا میکنه خواهرم😭😭

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ما خانوادگی عاشق امام رضا هستیم خواهرم‌ زنگ زد حرم غش کرد از گریه قسم ...

عزیزم منم وقتی فهمیدم شوهرم سرطان داره انقد در خونه ی تمام رضا رفتم که عمل نشه شوهرم اما عمل شد 

این به معنی این نیست که اهمیت نداشته براشون 

ببین باید واقعا توکل کنی اون وقت معجزه اتفاق میفته

اگر و اما هم نیاری و چرا چرا نکنی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

لایف استایل زندگیتون رو کامل تغییر بدید 

فستینگ رو بصورت اصولی بعنوان سبک غذایی انتخاب کنید 

دو ویتامین اصلی یعنی ویتامین‌دی و منیزیوم خیلی برای کنترل دیابت مهمه 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
لایف استایل زندگیتون رو کامل تغییر بدید فستینگ رو بصورت اصولی بعنوان سبک غذایی انتخاب کنید دو ویتامی ...

مرسی عزیزم بعد پروسه درمان باید دکتر غدد حتما برم 

عزیزم منم وقتی فهمیدم شوهرم سرطان داره انقد در خونه ی تمام رضا رفتم که عمل نشه شوهرم اما عمل شد این ...

چ خوب چ اعتقاد و باور محکمی حال روحیم بده آشفته ام اما تموم امیدم خدا و ائمه

مرسی عزیزم بعد پروسه درمان باید دکتر غدد حتما برم

قطعاً باید زیر نظر متخصص غدد باشید البته باید چکاپ کامل بدید که وضعیت تری‌گلیسرید و کلسترول اچ دی ال کراتین و اوره و  ویتامین‌دی قند سه ماهه قند دوساعته آزمایش ادرار کامل مشخص بشه بعد برید پیش دکتر غدد که دوباره نرید آزمایش 

دوست داشتید بهتون نمونه چکاپ کامل رو بدم که بدید دکتر عمومی براتون بنویسه انجام بدید 

برای پاها اگر زمانی عفونت کرد بهترین درمان مکمل اوزون تراپی است خیلی خوب جواب میده و نمی‌ذاره به قطع عضو برسه 

حتما مکمل پروجی‌ استرول رو مصرف کنید خیلی براتون مفیده و جدید اومده 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.