2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم دلم برای خودم و شوهرم میسوزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 147 پست
همین ما از سن کم شروع کردیم کلی سر ازدواجمون سختی کشیدیم بعدش کلی وام و قسط برای خونه و بعدش این مشک ...

همون کنکور رو ما هم کشیدیم!

ما هم ۴ ساله زیر قسط و وامیم 

تلوزیونمونم سوخت هنوز نتونستیم بخیریم

۳۱ سالمه بخاطر وضع مالی بد نتونستم حتی افدام بکنم ببینم مادر میشم یا نه

ولی از آدمای نق نقو و ای وای همه خوشبختن من بدبخت خوشم نمیاد

شما دارید تو هشت سال من شوهرم زندگی میکنید خیلی سختی کشیدم تا اینجا رسیدیم الان الحمدالله ای وی اف کردم هم شوهرم تو کارش پیشرفت کرد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل ده سال فرصت دارین در آرامش به طور طبیعی اقدام کنید. بسپار به خدا. وقتی قرار باشه انسانی به این دنیا بیاد که پدرمادرش شما باشید، حتما این اتفاق میوفته. اگرم قسمت نباشه هزار جور درمانم فایده نداره. من جای تو بودم چندسالی بدون نگرانی اقدام میکردم، اگر دیدی نشد اونوقت یه فکر اساسی کنید. ۲۵ سال خیییلیییی زوده هم واسه بچه دار شدن و هم ناامید شدن. ۴-۵ سال حال زندگیتونو ببرید بابا. مردم تازه بالای سی به فکر ازدواج میوفتن، تو از حالا عزا گرفتی.

حتما واسه بقیه جنبه‌های زندگیتم همینجوری عجله کردی که خودتو زجر دادی. یه کم صبور باشید و توکل به خدا کنید. هیچ آدمی تو دنیا نیست که هرچیزی دلش خواسته به میل خودش هروقت خواست بشه. هرکسی یه جایی بالاخره باید امتحان صبر رو پس بده.

بجای غصه خوردن آمادگیتونو واسه بچه داشتن بیشتر کنید. کناب بخونید، فایل آموزشی گوش کنید که هروقت اومد آماده باشید.

من دلم روشنه. خیلی زود مادر میشی و به این روزات میخندی. فقط کافیه در آرامش و شادی زندگی کنید و اقدام کنید.

چیزی که من متوجه شدم شما شدیدا فرد منفی نگر و مقایسه گر شدید۲۵ سال سن زیادی نیس برای این حرف هاهمه د ...

آقا مسئله خونه نیست که بگی حالا اول راهی وقتی اسپرم صفره بارداری احتمالش میشه صفر وقت خدا به حق علی اصغر امام حسین دامنش سبز کنه 

۲۵ سالمه هنوز ازدواجم نکردم بعد شما از بچه ناامیدی

اخه شما که نمیدونید ما چی ها کشیدیم 

همین ناراحتم میکنه تو این سن کم فقط غصه بچه دار نشدنم کم بود

اگه سالم بودیم و مشکلی نداشتیم ۲سال دیگم بچه نمی آوردیم 

ولی وقتی فهمیدیم شوهرم مشکل داره کلا همه چیز برعکس شد 

بعد مشکل مرد فرق میکنه با مشکل زن 

کاش خودم مشکل داشتم با ۴تا قرص و آمپول رفع میشد 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

فقط حرف اونایی ک میگن بیخیال برو عشق و حال 😒😐

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

میدونم سنمون کمه ولی این مشکل سختیه میخواییم بریم مرکز ناباروری ولی وقتش هم نداریم سر کاریم نمیتونیم ...

گلم من چند چقت پیش یه طب سنتی رفتم واسه مشکلم ک چند سال درگیر بودم.خدارو شکر فهمیدو درمانم کرد.بعد خودش تعریف میکرد اسپرم صفرو ک چند سال بچه دار نمیشدن و با گیاه یونجه درمان کرده.واسه همین میگم مرکز ناباروری هزینه زیادی میخواد.اول یکی دوجای معتبر طب سنتی برو

آقا مسئله خونه نیست که بگی حالا اول راهی وقتی اسپرم صفره بارداری احتمالش میشه صفر وقت خدا به حق علی ...

خواهر منم شوهرش اسپرمش صفر بود 

از ایتا یه طب سنتی پیدا کرد طب رازی سه ماه دارو خوردن هردو و الان بچه ۳ ماهه داره 

آقا مسئله خونه نیست که بگی حالا اول راهی وقتی اسپرم صفره بارداری احتمالش میشه صفر وقت خدا به حق علی ...

همینن بخدا اگه مشکل خاصی نداشتیم میگفتم هر وقت خدا بده ولی از وقتی فهمیدیم همه چیز برعکس شد 

اینقد دور از چشم شوهرم گریه میکنم که نبینه 

اینقد خودمو محکم نشون میدم 

ولی از تو داغونمم 

من برای هرچیزی سختی کشیدم الانم بچه 

در صورتی که به قول این دوستمون هم سن های ما هنوز ازدواج نکردن 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

خواهر منم شوهرش اسپرمش صفر بود از ایتا یه طب سنتی پیدا کرد طب رازی سه ماه دارو خوردن هردو و الان بچه ...

بله اینکه شدنی هست منظورم اینکه نگید ۲۵سنی نیست به هر حال باید پیکر باشه تا آن شاله جواب بگیرند 

همینن بخدا اگه مشکل خاصی نداشتیم میگفتم هر وقت خدا بده ولی از وقتی فهمیدیم همه چیز برعکس شد اینقد دو ...

میفهمم تازه اگر هر کسی در مورد بچه از سوال میکرد خود و قوی نشون میدادم  به خاطر همین هیچ وقت از هیچ زوجی در مورد بچه دار شدن چیزی نمیپرسم

خب عزیزم سن هر دو برای ازدواج خیلی کم‌بوده دیگه سختی داره ازدواج

من قبلشم برای کنکورم خیلی اذیت شدم ولی نتیجه گرفتم

برای ازدواجمونم باز کلی سختی کشیدیم ولی راضی بودم 

از شوهرم راضیم زندگی کنارش ارزش سختی هارو داشت 

از این به بعدم سختی باشه تحمل میکنم 

ولی مشکلمون فرق داره شوهرم مشکل اسپرم داره 

به خدا گفتم خدایا حاضرم اینقد دیگه سختی بکشم همه بیمارستان ها و مرکز های ناباروری رو دور بزنم ولی آخرش نتیجه بگیریم 🥲