2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم دلم برای خودم و شوهرم میسوزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 147 پست

چیزی که من متوجه شدم شما شدیدا فرد منفی نگر و مقایسه گر شدید

۲۵ سال سن زیادی نیس برای این حرف ها

همه دارن برا زندگیشون سختی میکشن

شما با مقایسه کردن و اون حس ناامیدی فقط دارین خودتونو همسرتونو آزار میدین

درضمن خیلی از خانوما که دکترا گفته بودن بچه دار نمیشن بچه دار شدن 

ناشکری نمی کنم ولی همه حکمت های خدا باید برا من باشه نه بقیه😭

تمام حرفایی که زدی درمورد سختی و به زور رسیدن شامل حال منم میشه شوهرم بدتر

پس تو تنها نیستی

مشکل بارداری هم همینطور البته الان خیلیا اینطوری اند یکم بری مراکز میبینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هنوز تا ده سال دیگه هم فرصت دارین گریه نداره . بعدشم همسنای شما مثل امثال من هنوز سینگلن حتی رل ...

همین ما از سن کم شروع کردیم 

کلی سر ازدواجمون سختی کشیدیم 

بعدش کلی وام و قسط برای خونه 

و بعدش این مشکل ...

بماند قبل ازدواجمم برای کنکورم چیا کشیدم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

نه خودم سالممشوهرم آزواسپرم یعنی صفر ...کلی اقدام کردم ولی باردار نشدم تا اینکه فهمیدم مشکل از اونه

یک چیزی بهت بگم من خودم تنبلی داشتم شوهرم ازمایش داد کیفیت اسپرمش خوب نبود ولی تعدادش گفتن خوبه منم ناامید بودم ولی اون بالابی خواسته باشه مطمئن باش بهتون میده من در کمال ناباوری باردار شدم ولی یک نکاتی هم رعایت کردم

عزیز من خدا همه ما آدم ها رو توی سختی آفریده خودش گفته خلق الانسان فی الکبد هر کسی هم به مدل خودش سخ ...

حرفتون حقه بخدا 

حالا من از بچگی با فقرو نداری بزرگ شدم ازدواج کردم همون ماه اول ناخاسته قرصم میخوردم بخدا  باردار شدم 

خدایه دختر ناز بهم داد 

ولی الان شرمندم نگاهش میکنم از نظر مالی خیلی فشار رومه و پدرشم ول کرده رفته 

هرکسی مشکلات خودشو داره 

ناشکری نمی کنم ولی همه حکمت های خدا باید برا من باشه نه بقیه😭

خدا همینه 

الان همین های من دو تا زاییدن 

خدا ی شوهر خوب سر راهم نمبزارع 

پسر نیستم ک خودم پیدا کنم 

از کجا بیارم ....

اینم  عدالت خدا !

چیزی که من متوجه شدم شما شدیدا فرد منفی نگر و مقایسه گر شدید۲۵ سال سن زیادی نیس برای این حرف هاهمه د ...

بخدا من اینقد به شوهرم روحیه میدم 

حتی جلوش بروز نمیدم شبا تو خلوت خودم گریه میکنم اون نبینه 

بعد مشکل از خودم نیست از شوهرمه اسپرمش صفره بری سرچ کنی میدونی یعنی چی ....

از هر هزار نفر شاید ی نفر اینجوری باشه 

شانس بارداریمون شاید صفر باشه 

فکر اینکه تا آخر عمر بچه دار نشیم داغونم میکنه 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

سلام عزیز دلم حرفات دل منو کباب کرد یاد خودم افتادم که همسن شما بودم منم همش برای به دست آوردن هر چیزی تلاش زیاد کردم تا اینکه مثل شما گفتند بچه دار نمی شوم دنیا روی سرم خراب شد همسرم راضی کردم بریم مرکز نا بروزی می‌گفت به پای من نمون برو اگر چه من داغون میشم ولی من موندم به پاش خدا شکر الان یک دختر ۱۲ ساله دارم تمام امید زندگی من هست 

آن شاله خدا سهم تو را هم خواهد داد فقط توکل کن خدا مهربان هست و خیر و مصلحت بنده میخواد  امشب سر نماز برات دعا میکنم احساست با تمام سلول های بدنم باور میکنم   

نه خودم سالممشوهرم آزواسپرم یعنی صفر ...کلی اقدام کردم ولی باردار نشدم تا اینکه فهمیدم مشکل از اونه

گلم طب سنتی من خیلی سنیدم اسپرم صفرو درمان کرده.سریع ناامید نشین.طب سنتی معروف سهرتونو پیدا کن و برو چند جا تا نتیجه بگیری.بعدم هنوز خیلی سنتون کمه گلم

خدا همینه الان همین های من دو تا زاییدن خدا ی شوهر خوب سر راهم نمبزارع پسر نیستم ک خودم پیدا کنم از ...

شوهر زود پیدا میشه فقط باید حواست باشه آدم درستی انتخاب کنی

گلم طب سنتی من خیلی سنیدم اسپرم صفرو درمان کرده.سریع ناامید نشین.طب سنتی معروف سهرتونو پیدا کن و برو ...

میدونم سنمون کمه ولی این مشکل سختیه 

میخواییم بریم مرکز ناباروری 

ولی وقتش هم نداریم سر کاریم نمیتونیم اجازه بگیریم 

باید بزاریم برای تابستون