2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم دلم برای خودم و شوهرم میسوزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 147 پست
پیشنهاد خوب شما چیه؟!

من نمیگم صب تا شب بشین گریه کن 

میگم هنوز جوونی و خیلیا بودن با دارو درمان شدن هم زندگیت رو کن هم آروم آروم دنبال درمان باش باقیشم بسپار بخدا 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهر من ۳۵ سالشه پیکر هم نبودالانم بچه داره!

خوب استار تر پس به فرمایش این خانم بمون تا ۳۵سالگی بعد دیگر باش 

عزیز من از تو حرکت از خدا برکت خواهر شما تو سن سی به بالا متوجه شده پیکر بوده این خانم الان فهمیده پس عاقلانه هست  الان و زود تر پیگیر باشه 

شما هنوز خیلی جوونین نگران نباش چه عجله ای دارین ایشالا بچه دارم میشین

بحث عجله نیست اگه سالم بودیم ۳۰سالگی هم بچه دار می‌شدیم  عیبی نداشت

شوهرم آزواسپرمه یعنی صفر یعنی احتمال بارداری صفره 

مگر معجزه الهی 

برای همین کلا شرایطمون برعکس شد

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

خوب استار تر پس به فرمایش این خانم بمون تا ۳۵سالگی بعد دیگر باش عزیز من از تو حرکت از خدا برکت خواهر ...

دوست عزیز چیزی مصرف کردی؟

کسی گفت صبر کن تا ۳۵؟؟

برو از اول بخون گل

گفتم هیچوقت دیر نیس اوناییم که دیر بوده درستش کردن

خواهر منم شوهرش اسپرمش صفر بود از ایتا یه طب سنتی پیدا کرد طب رازی سه ماه دارو خوردن هردو و الان بچه ...

اویی خدااا🥹

حرفتون درسته من حاضرم همه راه هارو امتحان کنم فقط بشه

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

خوب استار تر پس به فرمایش این خانم بمون تا ۳۵سالگی بعد دیگر باش عزیز من از تو حرکت از خدا برکت خواهر ...

حرفتون درسته 

این مشکل ربطی به سن نداره 

هروقت فهمیدی باید پیگیر باشی 

ته دلم خالیه....خدا کنه هیچکی اینجوری امتحان نشه

آقا مسئله خونه نیست که بگی حالا اول راهی وقتی اسپرم صفره بارداری احتمالش میشه صفر وقت خدا به حق علی ...

😐😐😐😐

خدایا کمک کن مشکل شوهرم حل بشه تنها امیدم خودت هستی🙏🙏کاربریم واسه 💫۱۳۹۶/۱/۱۹💫 هست و از سال ۹۴ هم با نی نی سایت آشنا شدم🪴🪴 

پیشنهاد دوستیمو قبول کن کانال دکتر خواهرمو میفرستم ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری

باشه ممنونم 

ولی من میگم اول برم مرکز ناباروری 

البته تا ۴ماهه دیگه نمیتونم برم چون معلمیم فصل مدرسه نمیتونیم هی اجازه بگیریم باید بذاریم تابستون بعد تعطیلی مدارس 

تو این ۴ماه اینو امتحان میکنیم

شما دارید تو هشت سال من شوهرم زندگی میکنید خیلی سختی کشیدم تا اینجا رسیدیم الان الحمدالله ای وی اف ک ...

شکر خدا الحمدلله 

انشالله که من بتونم بچه دار بشم

شکر خدا الحمدلله انشالله که من بتونم بچه دار بشم

انشالله میشی ناامیدی واسه شیطان آدم باامید زنده اس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فقط حرف اونایی ک میگن بیخیال برو عشق و حال 😒😐

خدا نکنه کسی تو این شرایط قرار بگیره 

ولی باید تو شرایط باشی تا درک کنی 

۱درصد فکر کن نمیتونی بچه دار بشی 

بخدا دنیا رو سرت آوار میشه

هرکس فکر می‌کنه فقط خودش سختی کشیده ما شش سال نداری سخت بگم شاخ در میاری کشیدیم برای بچه هم ای وی اف کردیم الآنم برای بار سوم ای وی اف کردم هر ماه هزینه دکترم فقط ده تومن میشه درامدمونم 25ایناست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40