سلام. همه محل ها معمولا نماز جمعه دارن و در دسترس هست.
سایت نی نی همیشه هست. نماز جمعه رو دریاب.
جایی اشاره شده بود کسی سوره جمعه رو بخونه گناهان اون هفته اش بخشیدس
سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پنگوئن جان لااقل در پروفایلتون بزنید عکس یه مرد رو بدونند آقایید بلانسبت
من حین ثبت نام صادقانه خودمو آقا معرفی کردم
سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.
جایی اشاره شده بود؟؟؟ این شد منبع دادن؟ من در طول هفته زخم زبون بزنم و غیبت کنم بعد برم نماز جمعه تم ...
تشخیص منبع موثق ب عهده خودتون.
ضمنا حساب حق الناس معمولا فرق داره