2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم دلم برای خودم و شوهرم میسوزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 147 پست
نمیدونم شرایطش چیه فعلا بهش فکر نکن ولی اگه اسپرم اهدایی بود تخمک از خودت بهتره باز هر چی صلاحه ایشا ...

مرسی عزیزم 

انشاالله 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با باور بگو مخصوصا ای جان لایتاهی رو تا اخر روزی چند بار بگو دلت هم اروم میشه

چشم حتما مرسی

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

پیشنهاد دوستیمو قبول کن کانال دکتر خواهرمو میفرستم ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری

سلام عزیزم لطفا آدرس کانال رو به منم میدی؟

ما هم همین مشکل رو داریم آی وی اف هم کردم اما سقط شد چون خیلی ضعیف بود

همین ما از سن کم شروع کردیم کلی سر ازدواجمون سختی کشیدیم بعدش کلی وام و قسط برای خونه و بعدش این مشک ...

مشکلات اقتصادی و سختی ازدواح و خرید خونه و… برای همه هست

ممکنه یه عده خیلی کمی بخاطر حمایت خانواده ها نداشته باشن این مشکلات رو اما طبیعتا اونا هم دخالت های همراه با حمایت رو دارن

بعد هم الان کمتر ادمی پیدا میشه که مشکلات سلامتی نداشته باشه

با این همه روش درمانی برای ناباروری هیلی زوده بخواید ناامید بشید یا از سختی خسته بشید

مشکلات اقتصادی و سختی ازدواح و خرید خونه و… برای همه هستممکنه یه عده خیلی کمی بخاطر حمایت خانواده ها ...

درست میگید 

نا امید نمیشیم ادامه میدیم پناه برخدا

از اون آخرش می ترسم میگم نکنه همه راه هارو بریم آخر سر اسپرمی یافت نشه ... از این میترسم 🤦‍♂️😭

سلام عزیزم لطفا آدرس کانال رو به منم میدی؟ما هم همین مشکل رو داریم آی وی اف هم کردم اما سقط شد چون خ ...

پیام بدید تو پی وی ادرس کانالشون  رو بفرستم

اسم دکترش شکری هست 

توی ایتا. @dr_shokrri

درست میگید نا امید نمیشیم ادامه میدیم پناه برخدااز اون آخرش می ترسم میگم نکنه همه راه هارو بریم آخر ...

عزیزم بعضیا بودن این مشکلو داشتن حل شده اولا در قنوت نماز دعای حصرت زکریا رو بگید بخونه توسل ب حضرت زهرا کنید قطعی جواب میده ونیت کنید بچتون رو معتقد بار بیارید ثانیا از طریق طب سنتی و یسری حلوا ها مث حلوای بزرک مشکل حل میشه داماد ما هم مشکل داشت با حلوای بزرک اوکی شد

عزیزم بعضیا بودن این مشکلو داشتن حل شده اولا در قنوت نماز دعای حصرت زکریا رو بگید بخونه توسل ب حضرت ...

خیلی ممنونم از توصیه هاتون🙏

عزیزم بعضیا بودن این مشکلو داشتن حل شده اولا در قنوت نماز دعای حصرت زکریا رو بگید بخونه توسل ب حضرت ...

ببخشید چجوری درست میشه این حلوا؟ 

و اینکه داماد شما ضعیف بود یا کلا صفر بود؟ 

نه خودم سالممشوهرم آزواسپرم یعنی صفر ...کلی اقدام کردم ولی باردار نشدم تا اینکه فهمیدم مشکل از اونه

سلام گلم...داداشم آزواسپرم بود و با جراحی ازش اسپرم گرفتن...حتما پیگیر باش

من ب معجزه ایمان دارم..ب زودی مامان میشم ب خودم قول میدم😍
سلام گلم...داداشم آزواسپرم بود و با جراحی ازش اسپرم گرفتن...حتما پیگیر باش

سلام عزیزم الحمدلله 

مام میخوایم بریم دکتر ولی فعلا شرایطمون جور نیست گذاشتیم خردادماه تعطیلات بریم

همینکه با جراحی هم باشه باز شکرخدا 

ببخشید چجوری درست میشه این حلوا؟ و اینکه داماد شما ضعیف بود یا کلا صفر بود؟

دیگه من از جزییاتش نپرسیدم اما مادرش ترک بود حلوای بزرک ترکی درست میکرد میداد میخوردن .منم بلد نیسم حلواشو فک کنم دستورش تو نت باشه