2777
2789
عنوان

بعد شش ماه رفتم خونه مادرشوهرم مادرشوهرم خونه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 55 پست
برگرد خونتون

پدرش ما رو اورده اگه برگشت کم محلی کرد فردا میگم شوهرم بهونه کنه برگردیم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرس شوهرت شام بخرهبخورین بخوابین تا اومدنش صبر نکنین

اصلا گفت من شب نمیام

منم الویه از دیروز زیاد داشتم با خودم اوردم همونو خوردیم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

پدرش ما رو اورده اگه برگشت کم محلی کرد فردا میگم شوهرم بهونه کنه برگردیم

اره الان هیچی نگو

پاشو نیمرو درست کن بخورید ظرفهاشم بزار 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خونه پدر ومادرخودت توهمین شهر نیست بری اونجا

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
اصلا گفت من شب نمیاممنم الویه از دیروز زیاد داشتم با خودم اوردم همونو خوردیم

استارتر عزیز میشه یه سر به تاپیک آخرم بزنی ممنون🙏

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

وای سرم درد گرفت😐جمع کنین برین فردا

بگین کار برامون پیش اومد 

شمام ک کار داری انگار 

مزاحمت نشیم

یا خدا این دیگه کیه؟

خودش دعوتتون کرده بعد نمیاد دیدنتون؟!!!!! 

من بودم اگ دلیل قانع کننده ای نداشته باشه عمرا دیگه پامو خونشون نمیذاشتم 

خدایا ااااااااااا شکرت

چ بی ادب..خودتو ناراحت نکن دیگه هم نیا خونش

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

همیشه اینجوری هست؟

اره تقریبا ولی این حرکتش خیلی جدید بود

یا خدا این دیگه کیه؟خودش دعوتتون کرده بعد نمیاد دیدنتون؟!!!!! من بودم اگ دلیل قانع کننده ای نداشته ب ...

از اول هفته باهم در تماس بودیم حالا رفته😕

ولی واقعا نمیشه که ادم رفت و امد رو قطع کنه