2777
2789

شهر دیگه اییم ماشین نداریم که اینقد دیر شده رفتنمون

از بس بخاطر بچه مون گفتن بیاین پدرشوهرم اومد دنبالمون

حالا مادرشوهرم رفته خونه پدرش که اونور خیابونه ما ساعت ۱۰ شب رسیدیم من هیچ وقت توقع شام و ناهار نمیکنم اما حداقل خونه میموند یه چایی برامون میزاشت اونم مهم نیست بخدا مهم انتظار و اهمیت مهمونه اخه ما شش ما نیومدیم🥲اگه واقعا دلش برای نوه ش تنگ شده بود لحظه شماری میکرد بچه مونو ببینه

ناراحت شدم حقیقتش اومدم اینجا یکم درد و دل کنم باهاتون☹️

واقعا توقع اینجور کم محلی نداشتم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مسئله فوری براش پیش اومده یکم خوشبین باش اذیت نشی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

به شوهرت بگو بیا دلتنگی اینجوریه ها یاد گرفتی ؟

همس ادا میاد که داتنگه خب باید یه چیزی اماده میکرد برا همونی که دلتنگشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵