2777
2789
عنوان

خسته م همسرم کلا کارای بچه ها رو دوش من گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 49 پست
چقدر شبیهه شوهر منه کجایی ؟؟ نکنه از دوستای شوهر منه 😂

😅آشنا بودم صداش درنیار

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچتون خودتون میبرین مدرسه؟

بله

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅آشنا بودم صداش درنیار

نه فقط بگی کدوم شهری دیگه کاریش ندارم 

بخدا اینم همینه 

من اعتراض می‌کنم میگه پس چرا زن‌های اون یکی از دوستام هیچی نمیگن ؟ فقط تو ناراحتی 

عزیزم حق داری من ک خوابم کم شده همش سردردم

عزیزم حتما با یه روانشناس صحبت کنین تا همسرت بفهمه باید کمکت کنه من یه بچه دارم صبح ها میبرمش ظهرها میرم دنبالش پاره میشم به شوهرم غر میزنم چون سرما خورده موقت خودم میبرمش گفتم صبح ها حداقل خودت باید ببریش.. دیگه وقتی یه بچه توان آدمو میگیره چه برسه به سه تا بچه!!!

من همسر من ی چی ازش میخوام دست پیش میگیره پرو بازی در میاره تازه میگه تو قدر نمیدونی ناشکری وووو تاز ...

اره عین شوهر منه.  سرهمین هم باش دعوا کردم که چرا تیپ میزنی مجردی میری به بهونه دعوا...

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
اره عین شوهر منه. سرهمین هم باش دعوا کردم که چرا تیپ میزنی مجردی میری به بهونه دعوا...

ن دعوا و ن ارومی جواب داده

عزیزم حتما با یه روانشناس صحبت کنین تا همسرت بفهمه باید کمکت کنه من یه بچه دارم صبح ها میبرمش ظهرها ...

ب من میگه تو ناشکری خوشی زده‌ زیر دلت .رفیق باز هست اونا هم ی ریز زیر گوشش بدی زن و اختلافاتشون میگن

منم کار دو تا بچه یکی مدرسه ای یکی نوپا رو روش منهولی خب همسرم واقعا کارش زیادهروزای تعطیل کمک میکنه

شرایطت عین منه...

خب ما تازه خونه جدید گرفتیم کلی زیر قرضیم شوهرم از سه جا داره پول درمیاره ولی بازم نمیرسیم چون همش پای قسط خونه میره...منم با دوتا بچه نوپا و مدرسه ای  باید همه کارهارو انجام بدم گاهی سرگیجه میگیرم گاهی قبل خواب احساس میکنم پام داره میشکنه از بس سرپا بودم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

ناراحت نباش منم همینم انقد مسئولیت رو دوشمه هیچ کار و علاقه شخصی نمیتونم داشته باشم که بگم فلان چیز فقط واسه دل خودمه 

خرید خونه صفر تا صد کارایه بچه صفر تا صد تمیز کاری پخت و پز و هرچیز که فکرشو کنی  اون فقط میره سرکار و میاد شام و حمام و تنقلات و گوشی و خواب

منم خیلی خستم از روزمرگی های تکراری بدون هیچ تنوعی تازه بیشتر وقتام میگه تو چرا انقد شبا که من میام بی حوصله و خسته ای چرا همش سر درد داری 

آخه دختر من سه سالشه و خیلیییییی شیطونه قشنگ سرویس میشم

من علاوه بر کارای بچم بیرونم کار میکنم

واقعا سخته

شرایطت عین منه...خب ما تازه خونه جدید گرفتیم کلی زیر قرضیم شوهرم از سه جا داره پول درمیاره ولی بازم ...

خب زندگی مشترک همینه دیگه

حالا ما در فکر تعویض خونه هستیم و همسرم سرمایه گذاری کرده و باید چک پاس کنه منم با اینکه گفت واسه بچه سرویس بگیر گفتم نه خودم میبرم حداقل ۲۰ تومن پول سرویسه اینجا

واقعادیشب چشمام بتز نمیشد نفهمیدم چی خوردم چه به بچه ها دادم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

خواهرشوهر من خوبه بخدا رااااااحت

همه کار با شوهرشه بیشتر وقتام شام ناهار خونه مادرشوهرشه اونم بچش سه سالشه در حد امکان میندازتش گردن شوهره و مادرشوهره 

انقد وقتش آزاده که تازه داره درس میخونه 

اونوقت من حتی نمیتونم یک ساعت همین گوشیو دستم بگیرم 

من حتی بیشتر شبا از خستگیه زیاد خوابم نمی‌بره انقد این پهلو اون پهلو میکنم تا بخوابم

منم انگار همش بیدارم