2777
2789
عنوان

بعد شش ماه رفتم خونه مادرشوهرم مادرشوهرم خونه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 55 پست
همسرت چی؟ اون ناراحت شد؟

نه هنوز که حرفی نزده به باباش گرفت بریم دنبال مامان باباش گفت گفته نیاین من میخوابم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه رسیدین؟شاید هنوز با خبر نشده

نه بابا نزدیک خونه بودیم با شوهرش حرف زد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

جدی نگیر مادر شوهر دیگه چایی بذار برا خودت و شوهرت پدر شوهرت شامم یه نگاه بنداز یخچال ببین چی داره درست کن فقط ظرفا را نشور صبح بیاد فشاری بشه یه اشاره ریز بزنه به شوهرت شوهرت نگه بریم 

خاک بر سرش 

منم یادمه یه بار بعد مدتها رفتم مادرشوهرم با دوستهاش رفته بود گردش 

ماهم شهر دیگه ایم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ات چندوقتشه مادرشوهرا اکثرا کرم دارن

بچه م نه ماهشه الان اوج شیرینیشه