2777
2789
عنوان

بعد شش ماه رفتم خونه مادرشوهرم مادرشوهرم خونه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 55 پست
فردا که بیاد مطمعن باش دست پیش رو میگیره پس نیفته طلبکارم میشه ازت که چرا زودتر نیومدین

واقعا هم همینه مطمئنم همین اتفاق میفته

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش خوب نبوده باید شام می‌پخت. میدونست که میاید بعدم به شما زنگ بزنه و بگه چرا شب اونجا میخواببه شم ...

واقعا اگه یه زنگ‌ میزد میگفت من خونه بابام موندم و یه توجیهی میورد ادم ناراحت نمیشد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چند ساعت فاصله دارید تا خونشون؟

۳/۵ ساعت حدودا

مادرشوهرت اومد خونه؟چی گفت؟

اومد صبح بچه مونو از رختخواب برداشت برد😕صبحانه م بخدا گفت بردارین بخورین حتب نگفت پنیر هس مربا هس فقط گفت خودتون بخورین

بعدم رفتن خاکسپاری یکی اشناهاشون ظهر اومدن

منم از عصبانیت فقط سردردم

بیکاری میری جایی که احترام تو نمیذارن

بخدا دیر به دیر میرم ۶ ماه بود نرفته بودم دیگه الانم رفتم با برف زمستون برگردم

ناهار چی؟

ی ابگوشت پر از اب

معرفی دو تا کانال داخل ایتا سرچ کنید لینکشون رو

یکیش اینه:

seyedhoseiny_ir

برای ارتباط با همسر و سیاست هایی چیزای راهبردی گفته

یکی هم این کانال

aghighlux

مدیرش خادم حرم امام رضاست و کارگاه تولید چیزای درمانی،بهداشتی داره