2777
2789
عنوان

تا سایت خلوته میان راجب رابطم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 129 پست
باید ببینی ارزش‌هات چی هستند مثلاً خود من از مشروب متنفرم تو خانوادم نخوردند و مثلاً اگر احساس کنم ه ...

خانواده منم نمیخورن اصن 

دیدمش وقتی مسته عادی بوده نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مهم نیست؟میشه بگی چطورین ادمای مشروب خور؟

من خودم دوست ندارم و نمی خورم ولی همسرم هم با رفیقا و اینا دور هم جمع میشن میخورن ...آدمای نرمالین اونجوری که تو فیلما نشون میده نیست که مست بشن و ....خیلی عادی میخورن و صحبت می کنن و بعدشم پا میشن میرن سر خونه زندگیشون..

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من خودم دوست ندارم و نمی خورم ولی همسرم هم با رفیقا و اینا دور هم جمع میشن میخورن ...آدمای نرمالین ا ...

اره اینم همینطوریه دقیقا چند بار وقتی مست بوده دیدمش عادی بود فقط نگاهم میکرد خیلی

الان دیگه همه میخورن این دیگه چی هست که بخاطرش از عشقت بگذری ، اگر بگذری ازش مطمئنی کسی که بعدا میاد تو زندگیت همین قدر عاشقت  باشه ؟!

بعدشم اینو هیچ وقت یادت نره مردا همشون یه پنجره ی کوچیک تو زندگیشون دارن حالا این پنجره یا سیگاره یا قلیون یا مشروب . بهتر از اینه که بدون پنجره بیاد سراغت بعد که ازدواج کردی بفهمی پنجره که هیچ یه درِ بزرگ داره مثلا شیشه میکشه

کمم نمیشه؟استرس گرفتمم🥲🥲

بستگی داره عزیزم روابطتتون عالی پیش بره زیاد وقت نکنه سراغ دوستاش بره حتی ممکنه نخوره ولی میگم شما که مطلع هستید فرض بذار رو اینکه همین روال ادامه میده بعد تصمیم بگیر

باید اول از دوستاش که مشروب میخورن دور بشه تا بتونه ترک کنه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️