2777
2789
عنوان

چیه یه مرد جذبتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منظورتون از سنگین رو متوجه نمیشم الان من که کلا شوخم باید چیکار کنم ( سبک نیستم که دلقک بازی درار ...

منظورم اینه هر جایی نباشه بخاطر یه دختر هر کاری نکنه دوستاشو تو جمع دخترا خراب نکنه 

کلا با حجب و حیا رفتار کنه 

من به خودم ایمان دارم...

میگم من دلقک نیستم که بقیه رو بخندونم ولی خودم همش میخندم ینی در بدترین لحظات زندگیمم میخندم

جالا لفظ دلقک که درست نیس

خوش خنده ای

منم خیلی میخندم با وجودی که درون گرام

من که ازم به عنوان یه ادم سر سنگین یاد میکنن

تو هم سنگینی احتمالا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

متاسفانه در جامعه ما همین افراد زندگی بهتری دارن !

زندگی بهتر داشتن این افراد ربطی به لاشی بودن و اوپن ماین بودنشون نیست 

به بی باک بودن و دارای اعتماد به نفس بودن و عزت نفس داشتنشون و مهم تر از همه جسور بودنشون هستش خصوصا دخترا! 

چون پسرا ذاتا از دخترای با اعتماد به نفس و جسور و با عزت نفس و یه حالتی مستقل خوششون میاد ! 

عمدتا این مدت آدم ها بخاطر شرایط و زندگی ای که داشتند با ضربه های که میخورن یک با چند تا از لین ویژگی ها رو بهشون اضافه میشه 

برای داشتن این موارد هم صرفا نیاز نیست طرف لاشی باشه

میشه با کتاب و .. این ویژگی‌ها رو به دست آورد 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

زندگی بهتر داشتن این افراد ربطی به لاشی بودن و اوپن ماین بودنشون نیست به بی باک بودن و دارای اعتماد ...

ماهم مستقل هستیم والا با صد نفر نیستیم نگو از مستقل بودنشون خوششون میاد از اینه زود وا میدن خوششون میاد !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

شخصیت مهربونش ، حیاش، خنده رو بودنش دو سال دوست بودیم اجازه نداد دستش رو لمس کنم 😂🤦‍♂️ همین من و ...

من خانوم هستم وحرفاتونوتاییدمیکنم ومیدونم مردااین شکلی دل میبندن

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

دآیه دلسوز تر از مادرین؟آقا محترم راه و تو بکش برو خاهشا ریپ نزن

موفق باشی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman