2777
2789
عنوان

چیه یه مرد جذبتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 122 پست
شخصیت مهربونش ، حیاش، خنده رو بودنش دو سال دوست بودیم اجازه نداد دستش رو لمس کنم 😂🤦‍♂️ همین من و ...

قصدتون ازدواج بود از اول

کجا اشنا شدین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جدیدا اینجور ادما که با هزار نفر هستن مد شده بهشون میگن لاکچری طرف اوپن ماین 😅💔

اره اوپن ماینه 

مغز رو روح و روان و شخصیتشون اوپن شده 

و از هزار راه ضربه میخورن

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

🤦‍♂️🤦‍♂️همین حرف ها و .. باعث شده که پسرا هم لاشی بشن چرا باید به دختر بگه لاشی بودن طرف من و جذب ...

چون دوست دارم و با عرض احترام به شما ربطی نداره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اره اوپن ماینه مغز رو روح و روان و شخصیتشون اوپن شده و از هزار راه ضربه میخورن

متاسفانه در جامعه ما همین افراد زندگی بهتری دارن !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ی چیزی

چرا دخترای کوتاه

قد پسرا براشون ملاکه؟ 😂

مثلا واقعا دیدم بیشتر دخترایی ک میگن قد بالای 180 یا 185 همشون زیر 165 بودن

بعد من با 175 

قد واسم ملاک نیست فقط ازم کوتاه تر نباشه یا خیلی هم قد نباشیم همین😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

قصدتون ازدواج بود از اولکجا اشنا شدین

اره از همون اول هدفم ازدواج بود ، فامیل دور بودیم ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چون دوست دارم و با عرض احترام به شما ربطی نداره

صد در صد به من ربط نداره 

ولی عواقبش به شما ربط داره