2777
2789
عنوان

چیه یه مرد جذبتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 122 پست
ببخشید عزیزم ولی شما یا کمبود اعتماد به نفس دارین سا تحت تاثیر مجازی

😂😂 بابا حوصلم سر رفته از عمد گفتم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم مستقل هستیم والا با صد نفر نیستیم نگو از مستقل بودنشون خوششون میاد از اینه زود وا میدن خوششون م ...

کسی که زود وا بده در نظر یک پسر اصلا خوب نیست ! 

کسی که زود وا میده کیس ازدواج محسوب نمیشه ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

من خانوم هستم وحرفاتونوتاییدمیکنم ومیدونم مردااین شکلی دل میبندن

🙏

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

کسی که زود وا بده در نظر یک پسر اصلا خوب نیست ! کسی که زود وا میده کیس ازدواج محسوب نمیشه !

دیدم اطرافم همین ادم ها ازدواج کردن دخترهه الان ترکیه هست با شوهرش:/😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

سنگین بودنشاخلاقشقد بلندلاغر باشهریش❤عطر البته شوهر دارم همه موارد رو داشت فقط الان چاق شده ک تقصیر ...

عزیزم😍😂به پای هم پیر شید گلم

من به خودم ایمان دارم...

قربونت ای شیطون😂 مارو فیلم کردی😂

امان از بیکاری 😂👩‍🦯👩‍🦯

یکی مرده ریپ زده روم رفته رو منبر😂😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

🤦‍♂️🤦‍♂️همین حرف ها و .. باعث شده که پسرا هم لاشی بشن چرا باید به دختر بگه لاشی بودن طرف من و جذب ...

وای من دیدم

یک پسر همزمان میخواست مخ 3 تا دخترو بزنه 

اول هر کدومشون میگفتن نه فلان 

بعد یجوری شد

3تا دختره سر پسره دعوا میکرد  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

دیدم اطرافم همین ادم ها ازدواج کردن دخترهه الان ترکیه هست با شوهرش:/😂💔

زود وا داده وارد رابطه شده 

رفتار های دیگه ای که داشته مهمه! 

پسرا ابتدا از طریق چشم عاشق میشن

پسره از ظاهرش خوشش اومده و عاشق شده و بقیه چیزا رو ندیده و .. 😂

یه سری ویژگی های کلی برای عاشق شدن و جذب شدن ... هست

یه سری چیزا ام کاملا سلیقه ای و شخصی هستش 

میگم من دلقک نیستم که بقیه رو بخندونم ولی خودم همش میخندم ینی در بدترین لحظات زندگیمم میخندم

شکر خدا که میخندی 

چن سالته 

احساس میکنم بچه ای 

خدا از دست تو مردم ازار😂 همه فاز گرفتن 😂

حق میگی 

کرم بی قرار دارم😂👩‍🦯👩‍🦯

وای من دیدمیک پسر همزمان میخواست مخ 3 تا دخترو بزنه اول هر کدومشون میگفتن نه فلان بعد یجوری شد3تا دخ ...

پسره هم که تو مغزش عروسی بوده 

مونده بود کدوم رو اوکی کنه چاز کدوم سواستفاده کنه 

این حجم از اعتماد به نفس رو تو این مورد وقتی به یک پسر بدی خیلی خطرناکه ! 

این پسر هم با هر سه تاشون وارد رابطه میشه و .........

حتی توی نگاه اولم فقط ادب و شخصیت طرز صحبت کردن و اون صداقت کلامش برام جذابه !من اولین بار که با پار ...

منم فردا با یکی قرار گذاشتم برم باهاش حرف بزنم اولویتم صداقته اگه داشته باشه به خدا توکل میکنم و بله رو میگم اگه حتی چیزی نداشته باشه برام مهم نیس🙂

من به خودم ایمان دارم...