ببخشید عزیزم ولی شما یا کمبود اعتماد به نفس دارین سا تحت تاثیر مجازی
😂😂 بابا حوصلم سر رفته از عمد گفتم
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهم مستقل هستیم والا با صد نفر نیستیم نگو از مستقل بودنشون خوششون میاد از اینه زود وا میدن خوششون م ...
کسی که زود وا بده در نظر یک پسر اصلا خوب نیست !
کسی که زود وا میده کیس ازدواج محسوب نمیشه !
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
من خانوم هستم وحرفاتونوتاییدمیکنم ومیدونم مردااین شکلی دل میبندن
🙏
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
دیدم اطرافم همین ادم ها ازدواج کردن دخترهه الان ترکیه هست با شوهرش:/😂💔
زود وا داده وارد رابطه شده
رفتار های دیگه ای که داشته مهمه!
پسرا ابتدا از طریق چشم عاشق میشن
پسره از ظاهرش خوشش اومده و عاشق شده و بقیه چیزا رو ندیده و .. 😂
یه سری ویژگی های کلی برای عاشق شدن و جذب شدن ... هست
یه سری چیزا ام کاملا سلیقه ای و شخصی هستش
میگم من دلقک نیستم که بقیه رو بخندونم ولی خودم همش میخندم ینی در بدترین لحظات زندگیمم میخندم
شکر خدا که میخندی
چن سالته
احساس میکنم بچه ای
وای من دیدمیک پسر همزمان میخواست مخ 3 تا دخترو بزنه اول هر کدومشون میگفتن نه فلان بعد یجوری شد3تا دخ ...
پسره هم که تو مغزش عروسی بوده
مونده بود کدوم رو اوکی کنه چاز کدوم سواستفاده کنه
این حجم از اعتماد به نفس رو تو این مورد وقتی به یک پسر بدی خیلی خطرناکه !
این پسر هم با هر سه تاشون وارد رابطه میشه و .........