2777
2789
عنوان

بیاین یه خبر خیلی مهم در مورد طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 40 پست
یادش بخیر اون زمانی که سلطان طلا رو اعدام کردن سکه سه یا ۴ تومن بود😑

الان مردم میدونن سلطان واقعی کیه...دیگه خبری از اعدام نیست

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من میخواستم طلا آبشدم رو بفروشم گفتن نمیشه حساب ها بسته هست

تو دیوار اگهی بزار. به قیمت تابلو میخرن ازت. فقط حواستو جمع کن ادرستو به دزدی چیزی ندی. طلا فروش ۵ درصد زیر قیمت تابلو ازت میخره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
مثلاً من امروز بخرم اگر خاستم ی هفته بعد بفروشم با همون قیمت روز میفروشم وضرر نمیکنم ؟؟

نه دیگه اگه قیمت طلا نیاد پایین ضرر نمیکنی..به قیمت روز ارت میخرن بقیه طلاها اجرتش بیشتره 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

حالا من مب خوام برم سرمایمو ی گونی برنج و دوتا مرغ بخرم، فعلا از گشنگی نمیریم، تا ببینیم خدا چی می خ ...

پری خانم ملکت میکنم. کجایییییییییی؟😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هیییی من خودم دیگه ملکه شدم رفت🤣🤣

والله با اون خریتی که فریبرز کرد. باید فکر این روزا رو میکردی😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را