2777
2789
عنوان

بیاین یه خبر خیلی مهم در مورد طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی سرمایه کجا بود. یه چندر غازی بود اونو میخاستم بخرم😂

😂😂😂😂

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

بعد عید که صد در صد کاهش پیدا میکنه ولی خرید طلا هیچ وقت ضرر نداشته. بنظرم بهترین سرمایه‌ست. حتی اگر یکی دو میلیون بودجه دارین از این گوی های کوچیک بخرید هرماه جمع کنید. دوستم از این راه کلی سود کرد

ازت ی خواهشی دارم راجب طلای آب شدع برام توضیح بدیکه بعدا ضرر نمی‌کنیم اصلا چجوریع اجرت وایناش؟

اجرت ۱ درصده

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

کف قیمتش چنده؟؟؟

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀