2777
2789
عنوان

جنسیت و علائم بارداری

137 بازدید | 18 پست

سلام خانمای گل من بچع اولم دختره  بازم باردام دوازه هفتم وفردا انشالله میرم انتی..میدونم علائم شانسیع ولی بیاید واسه سرگرمی شده حدس بزنید نینی من چیه..بارداری اولم تهوع نداشتم اینم ندارم فقط عصرا معدم درد میگیره واسید وحشتناک داره ازاول بارداریم تستم چهار روز قبل موعد مثبت شد ی روز بعد موعد بتام پونصد شد ضربان تو9هفته 180بود اوایل پاهام لرز داشتن سردخترم هم شیرینی دوس داشتم هم ترشی الان فقط ترشی وشوری جفت بارداریام تکرر ادرار ندارم واسه دخترم گرمی وحوش زیاد ریختم الان ندارم پوستم عین همیشه هست ..خیارشوروکشک دوس دارم وپفک .میل جنسیم صفر شده..پوست دستم خیلی خشک شده موهای بدنم عادیه ولی صورتم هفته ای دوبارم اصلاح کنم کمه وحشتناکه..دوس بارم خواب انگشتر طلادیدم دیشب دیدم ی خلقه کپی واسه شوهرم پیدا کردم فقط دوتا نگین  فیروزه ای روش بود ورش داشتم واسه خودم..کلا بجز معده درد و موی صورتم تفاوتی با بارداری قبلی ندارم زیاد  بچمم عطسه میکنم سمت چپم درد میگیره ولی قبل موعد سمت راستم تیر میکشید گاهی هم سمت راست نافم نبض حس میکنم .

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز حالت تهوع عصرا بقیه علائم و کن سر پسرم داشتم ولی سر دخترم حالت تهوع شبا داشتم

من تهوع ندارم فقط معدم درد میگیره

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
ایشالا که خیره به هر چی میخوای برسیشرمنده شما در مورد امپول پروژسترون اطلاعات دارید منو کمک کنید

ن عزیزم.نمیدونم

بچه ها من ۸ روز مونده ب موعودم میتونم الان بی بی چک استفاده کنم؟؟؟

ن خیلی زوده  

ممنون عزیزمبرا منم دعا کن...باردار باشم🧡💖

امشالله زود باردار میشی عزیزم منم سرجفت بچهام دوا درمون کردم