2777
2789
من مادروهرم بيشتر از٤ماهه اصلا دعوتم نكرده بعد جالبه همش ميگه ندارم ندارم بعد دوتا جاريام هفته هفت ر ...

نداره ادم برا بچه اش نداره واقعا مگه میحواد گوسفند بکشه ادم دلگرمی نداره از دست اینکاراشون

من الان شوهرم سر یه مسله یکماه ونیمه نرفتیم بعد زنگ زدم حالشو بپرسم میگه بیان سر بزنید میگه باشه چشم ...

خودت چی دوس داری؟دوس داری بری برو دوس نداری حالت بد میشه؟نرو اجباری نیس و نسئله مهمیم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداره ادم برا بچه اش نداره واقعا مگه میحواد گوسفند بکشه ادم دلگرمی نداره از دست اینکاراشون

بخدا من حسرت تو دلمه يبار زنگ بزنه بگه پاشو بيا ناهار با شام بخدا جلو سيب زميني بزاره باجونو دل ميخورم اما اينكه هي ميگه ندارم و اونا اونجان خيلي بهم برميخوره

از کی تاحالا خونه پدر مادر رفتن دعوتی شده؟توام برو مگه ب تو میگن نیا؟تو خودت لابد دوس نداری بری

نه عزيزم من خودم ميرم مثلا به شوهرم ميگم بيا باهم بريم خونه مامانت ميريم يه چايي ميزارع جلومون و همين و ماهم ميريم اما جاريامو زنگ ميزنه ميگه ناهار بياين شام بياين بعدم همه جا ميگه سرناي جون منه عمر منه تو عروسام تكه😐

بخدا من حسرت تو دلمه يبار زنگ بزنه بگه پاشو بيا ناهار با شام بخدا جلو سيب زميني بزاره باجونو دل ميخو ...

من زن عموم خیلی سال پیش از در میکردنش بیرون از در اون کوچه میومد بازم میکردنش بیرون از دیوار میومد همیشه هم میگفت خونمون به خونه بابابزرگم یعنی مال منم هست فکر کن به مغازه باابزرگم  میگفت مغازمون وقتی هم دعوتش نمیکردن خودش همیشه اونجا بود الان بعد از کلی سال همه چیزو دادن به اون همیشه هم اونجاست عادتشون داد تو هم برو سخته ولی چاره ای نیست