عزيزم اگه غذاى برنجى ميپزى كه هيچ ايده اى ندارم ، ولى لازانيا خوبه يا لقمه ، برا درست كردن لقمه گوشت چرخى رو درست ميكنى با رب گوجه بعد قارچ، هويج رو هم جدا درست ميكنى و نخودفرنگى و ذرت رو همه رو باهم ميزنى به گوشتت، بعد نون ساندويچى رو از طول چندين تا برش ميدى تا طول هاى پنج سانتى بشن و داخل نون ساندويچيت رو ميده پايين تا كفش خالى نمونه ، بعد موادت رو ميريزى توش و روش پنير پيتزا ميريزى بعد هم ميذارى تو فر ده پانزده دقيقه تا پنير روش اب شه و طلايى شه و لقمه هم ترد شه