2777
2789

من فکر میکنم کسی الکی پدر کشتگی نداره که حتما اذیتشون کردن که با مادر شوهرشون این احساسو دارن الان من خودم بهترین غذا رو درست میکنم بخدا پر زحمت ترین تازه شاغلم هفت شب میرسم خونه بعد الان دوساله مادر شوهرم غذای تو فریزر مونده با ما میده خب این یه نوع مرضه چی میشه فکر کنی منن مثل دامادتم یه ِذای ساده درست کنی حالا سالم و سر حاله ۴۹ سالشه نیاین بگین حتما مریضه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اینجوری برخورد میکنه برای شام و ناهار خونشون نرو فقط برو سر بزن

تازه رفته همه جا نشسته میگه اینا فقط برای شام میان خونه ما اخه تا الان بعد شام نیومدن حالا من دوهفته یکبار بقران شام میریم اونم یک سالت اونم غذای نونده میگه یعنی من زحمتم زیاده از وقتز اینو گبفته من بدم میاد بعد شام برم حرصم میگیره الان دوساله کلا ما پانزده بار رفتیم اونجا اینم اینطوری میگه اخه این مادره پس بعضیا حق دارن با مادر شوهرشون اونطوری میگن حرصشون میده خب میگه این عروس من چرا شاغله من باید تو هفته پنج شب شام برم خونش اینطوری کم میرم 

وقتی اینجوری برخورد میکنه برای شام و ناهار خونشون نرو فقط برو سر بزن

میدونی مطمین باش کسی برای خودش دنبال دشمن و دردسر نیست بجای اینکه بزرگترن مراعات کنن اینطوری رد میکنن الکی ادم ادبیاتش بد نمیشه عزیزم از دل کسی خبر نداری چی کشیده وگرنه مگه ادم مرض داره دردسر و ناراحتی درست کنه 

من فکر میکنم کسی الکی پدر کشتگی نداره که حتما اذیتشون کردن که با مادر شوهرشون این احساسو دارن الان م ...

من مادروهرم بيشتر از٤ماهه اصلا دعوتم نكرده بعد جالبه همش ميگه ندارم ندارم بعد دوتا جاريام هفته هفت روز ده روزشو اونجان

من الان شوهرم سر یه مسله یکماه ونیمه نرفتیم بعد زنگ زدم حالشو بپرسم میگه بیان سر بزنید میگه باشه چشم بعد سریع میگه حالا یکماه دیگه دو ماه دیگه هر وقت تونستید تشریف بیارید فکر کن از خداشه  نریم حالا فقط منو ببینه انگار ما شبانه روز باهمیم اینقدر دو چهره است 

من مادروهرم بيشتر از٤ماهه اصلا دعوتم نكرده بعد جالبه همش ميگه ندارم ندارم بعد دوتا جاريام هفته هفت ر ...

من الان شوهرم سر یه مسله یکماه ونیمه نرفتیم بعد زنگ زدم حالشو بپرسم میگه بیان سر بزنید میگه باشه چشم بعد سریع میگه حالا یکماه دیگه دو ماه دیگه هر وقت تونستید تشریف بیارید فکر کن از خداشه  نریم حالا فقط منو ببینه انگار ما شبانه روز باهمیم اینقدر دو چهره است 

من مادروهرم بيشتر از٤ماهه اصلا دعوتم نكرده بعد جالبه همش ميگه ندارم ندارم بعد دوتا جاريام هفته هفت ر ...

از کی تاحالا خونه پدر مادر رفتن دعوتی شده؟توام برو مگه ب تو میگن نیا؟تو خودت لابد دوس نداری بری