2777
2789

سلام دوستان

من حدود دوماه هست که به دنبال استرس زیاد و افسردگی دچار درد زیاد ماهیچه ای و کمردرد و درد انگشتان شدم, مفصل های انگشتام و زانوهام و مچ پام شدیدا صدای قولنج میده, وقتی راه میرم مچ پاهام شدیدا درد داره و خیلی زود خسته و ناتوان میشه پاهام و ماهیچه هاش, کسی تجربه ای داشته؟

چندروزی هست که زانوهام کمی ورم کرده و رفتم دکترروماتولوژی و ازم آزمایشات مختلف و عکس ایکس ری گرفتن گفتن بعداز دوهفته آماده میشه

خیلی خیلی خیلی نگرانم! همش حس میکنم یه روز بیدار میشم و دیگه نمیتونم راه برم!!!

تازه میخواستم یک سال دیگه باردار بشم   

من اینجوری شدم

یه برهه خیلییی پر استرس رو گذروندم، بعدش با علائم مفصلی وعضلانی رفتم دکتر که تشخیصش یکی از بیماری های روماتیسمی بود

الان که استرسم رفته، علائم مریضیم هم خود به خود برطرف شده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا بد نده.... 

استرس چرا داری؟؟؟

شاید ضعف اعصاب گرفتی 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

من مادر شوهرم رماتیسم داره 

انشاالله که نداری چون اگه داشته باشی برات کرتن و یه قرص دیگه تجویز می کنند که با خوردنش نمی تونی باردار شی

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز

اگه فعالیت شدیدذهنی دارید مثل درس خوندن در رشته سخت ممکنه از اون باشه. خواهر من دو سال درگیر این بیماری بود چندین دکتر عوض کرد الان با طب سنتی خیلی خوب شده طوری شده بود که با عصا میرفت دانشگاه

سلام. نترسید غلبه سودا و سردیه. به نظرم برید پیش متخصص طب سنتی

من ایران نیستم و دسترسی به دکتر طب سنتی ندارم :(

امیدوارم همینطور باشه که میگید

خودم هم حدس زدم بخاطر ناراحتی طولانی مدت احتمالا دچار غلبه بلغم شدم یه مدته همش دمنوش دارچین و زنجبیل و زعفران و آویشن میخورم

دعاکنید نتایج آزمایشاتم منفی باشه!!!!

من اینجوری شدم یه برهه خیلییی پر استرس رو گذروندم، بعدش با علائم مفصلی وعضلانی رفتم دکتر که تشخیصش ...

چقدر خوب!!! مرسی امیدوارم کردید

منم سعی میکنم استرس رو بذارم کنار و سعی کنم که شاد باشم

عزیزم خدا بد نده....  استرس چرا داری؟؟؟ شاید ضعف اعصاب گرفتی

نمیدونم از وقتی اومدیم خارج از کشور بعد از دو سه ماه ناخوداگاه علائم مختلف اومد سراغم مثل حالت تهوع که ولم نمیکرد سردرد شدید و دل درد و درنهایت تنگی نفس و هجوم افکار منفی و ترس و لرز زیاد

که رفتم دکتر و گفت حملات پانیک هست و استرس و افسردگی داری

7-8ماهه دارو میخورم و الان خوبم ولی گرفتگی عضلاتم الان تبدیل شده به این مشکلات جسمی

من مادر شوهرم رماتیسم داره  انشاالله که نداری چون اگه داشته باشی برات کرتن و یه قرص دیگه تجویز ...

انقدر تو این مدت تو اینترنت سرچ کردم و خوندم و دیدم که چقدر از کورتون بد مینویستن که تصمیم گرفتم حتی اگه روماتیسم هم داشته باشم کورتون نخورم