2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به بدنش.بعضیا اصلا اذیت نمیشن بعضیا هم میگن سخت ترین واکسن همون ۱۸ماهگیه.من که پسرم چون سابقه تشنج با تب داشت دکتر گفت به جای یجای واکسن سه گانه دوگانه بزن و اصلا اذیت نشد

بستگی داره به بدنش.بعضیا اصلا اذیت نمیشن بعضیا هم میگن سخت ترین واکسن همون ۱۸ماهگیه.من که پسرم چون س ...

اخی عزیزم 

چرا تشنج کرد شرمنده که میپرسم من از همین میترسم

اخی عزیزم چرا تشنج کرد شرمنده که میپرسم من از همین میترسم

۱۵ماهگی کرونا گرفت تبش پایین نمیومد .کلا وقتایی که مریض میشه تبش خیای سخت کنترل میشه هربار مجبور میشم ببرم بیمارستان تا دارو تو سرمش بزنن 

۱۵ماهگی کرونا گرفت تبش پایین نمیومد .کلا وقتایی که مریض میشه تبش خیای سخت کنترل میشه هربار مجبور میش ...

انشاالله همیشه سالم و سلامت باشه 

خدا نگهتون داره واسه هم

میشه برام دعا کنید راحت باشه اذیت نشه 

انشاالله همیشه سالم و سلامت باشه خدا نگهتون داره واسه هممیشه برام دعا کنید راحت باشه اذیت نشه

ممنون از دعاتون.هربار که تب میکنه تن و بدنم میلرزه

ان شالله واکسنش بی خطر باشه بلافاصله بعد واکسن تب بر بده ببرش پارک یکم بازی کنه حواسش پرت شه

ممنون از دعاتون.هربار که تب میکنه تن و بدنم میلرزهان شالله واکسنش بی خطر باشه بلافاصله بعد واکسن تب ...

پسر منم خیلی بد تبه میکشم تا تبش پایین بیاد میترسم بخدا

میگن خیلی درد شدیدی داره

سلام عزیزم میدونم سوالم بی ربط به تاپیک هست خواهش میکنم جواب بده برای اسهال بچت  چه کردی دو هفته پیش پسرم بخاطر اسهال و استفراغ ۴ روز بستری شدباسنش دیگه زخم شده بود  گفتن ویروس گرفته مرخص که شد بعد یک هفته باز الان سه روز شکمش شل کار میکنه الانم دیدم ابکی نمیدونم چیکار کنم موقع دفع دست میزاره رو دلش دردش میاد اولش کشدار و خلطی بود اللن ابکی شد شما چی دادی بهتر یشه یعنی باز میخاد اونجوری شدید بشه 

سلام عزیزم میدونم سوالم بی ربط به تاپیک هست خواهش میکنم جواب بده برای اسهال بچت چه کردی دو هفته پیش ...

آزمانش دادید؟ 

تب نداره؟

دلدردش فقط موقع دفعه؟

اسهال اگه بخاطر دندون نباشه باید پیگیری بشه 

الان روزی چندباره دفعش؟

اسهال دختر من خیلی طولانی شد چند ماه شد آخرم معلوم شد حساسیت به شیر خشک داره ولی برای پسرم عفونت روده بود بستری شد ۴روز