دوستان من یکساله ازدواج کردم و یکساله دارم قرص ضدبارداری میخورم با وجود اینکه همه اطرافیانم میگفتن ضرر داره و هنوز بچه نداری نخور ولی میگفتم زوده اما الان از ی طرف نگرانم ک قرص مشکل ایجادکنه واسه بارداریم از ی طرف نه دفترچه بیمه دارم و حقوق شوهرم میرسه واس خرج بچه از ی طرفم دوتامون دوست داریم بچه دار,بشیم من خییییلی دلم آشوبه!نمیدونم چکار باید بکنم😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم به نظرم احساسی تصمیم نگیر هنوز سنی نداری و وقتی نیس که ازدواج کردی
صبر کن یکم اوضاعتون مساعدتر بشه. قرصو تا سه ساله همبدون هیچ عوارضی میتونی بخوری . نگران نباش . از راههای دیگه هم میتونین پیشگیری کنین. ولی تصمیم عجولانه نگیر خودت مدیریت کن یکی دوسال پول پس انداز کن به حدیکه از پس هزینه های اولیه بربیای بعد کم کم اقدام کن دیر نمیشه نگران نباش😊
استارتر راه جلوگيري طبيعي و ك ا ن دو م عاليه چيه با قرص خودتونو داغون ميكنيد، در مورد بچه هم واقعا خرج داره و گول خودش روزيشو مياره را اصلا و ابدا نخور
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷