2777
2789
عنوان

بی پولی و بچه دارشدن!

| مشاهده متن کامل بحث + 3377 بازدید | 39 پست
مام یک ونیم ساله ازدواج کردیم من 30 سالمه شوهرم32 ولی مثه شما از هزینه هاش میترسم نزدیک 2،5 کرایه و ...

واقعا هم ترس داره مادر دلش میخواد واس بچش چیزی کم نزاره بخصوص بچه اول!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابرات نگه داره عزیزم😍😘بچه خیلی خرج میخواد نه؟

ممنونم

بچه خیلی خرج داره آره

ببین این که میگن بچه روزی با خودش میاره درسته

هیچ بچه ای از گرسنگی نمیمیره

لخت هم نمیمونه

ولی چجوری بزرگ بشه چی

چقد فشار روحی به خودش و پدر و مادرش بیاد چی

همه بچه ها بزرگ میشن...ولی سختیش برای همه یکجور نیست

هر چی هم بزرگ تر میشن مخارجشون بیشتر میشه

من که خواهرانه بهت میگم فعلا جلوگیری کن

حالا روشت هر چی که دوست داری

صبر کن بذار انشالله زندگیت روبراه تر بشه

وقتی برنده میشی حواست به اونی که برات دست نمی زنه باشه
خب اگه شرایط مالیت اینجور نیار اصلا...والا من شرایطم خوبه ولی باز جرات ندارم...البته من ترس از تربیت ...

تاکی نیارم؟اگ تا ده سال چیزی عوض نشه چی!تازه تواین وضع اقتصادی ممکنه بدترهم بشه!

ممنونم بچه خیلی خرج داره آره ببین این که میگن بچه روزی با خودش میاره درسته هیچ بچه ای از گرسنگی ن ...

منم دقیقا همین افکار رو دارم ولی بعضی وقتاخیلی دلم بچه میخواد شوهرم ک عاااااشق بچس منم ک هیچ کاری توخونه ندارم کل روز بیکار نشستم همش فکرو خیال میکنم و حرص سختیای زندگی رو میخورم😭

تاکی نیارم؟اگ تا ده سال چیزی عوض نشه چی!تازه تواین وضع اقتصادی ممکنه بدترهم بشه!

حداقل دو سال دیگه صبر کن،تو دوسال مطمئنن پیشرفت میکنید پسرفت نمیکنید

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

نترس عزیزدلم.خیلییی وقت داری تو.من ۳ساله ازدواج کردم.جفتونم ۳۰ سالمونه.تازه ماه پیش با کلی فکر وقت دکتر گرفتیم۱روز مونده بود پشیمون شدیم.هر چی نشستیم حساب کتاب کردیم و اصولی رفتیم جلو بازم نشد.اصلا نگران نباش عزیزم.

عزیزم قرص هیچ مشکلی برات نداره

مردم چون اطلاعات ندارن از این چیزا  میترسن

تو برو خودت بخون بپرس ببین این حرفا همش کشکه

با خیال راحت قرصتو بخور جلوگیری کن بعدم هر وقت خواستی قطعش کن