2777
2789
عنوان

بی پولی و بچه دارشدن!

| مشاهده متن کامل بحث + 3377 بازدید | 39 پست
اتفاقا پزشکا میگن اونایی که قرص میخورن بعد اینکه قرص رو قطع میکنن امادگیشون واسه بارداری خیلی بیشتره ...

والا اطرافیان من همش میگن نخور ضرر داره نخور نازا میشی نخور فلان میشی میترسم اگ بچه دار نشم بگن تقصیر خودته قرص خوردی 

استارتر راه جلوگيري طبيعي و ك ا ن دو م عاليه چيه با قرص خودتونو داغون ميكنيد، در مورد بچه هم واقعا خ ...

کاندوم ک خوشمون نمیاد طبیعی هم ی ماه قرص نخوردم مجبورشدم سه بار اورژانسی بخورم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اطرافیان من همش میگن نخور ضرر داره نخور نازا میشی نخور فلان میشی میترسم اگ بچه دار نشم بگن تقصی ...

دقیقا منم همینارو از اطرافیانم شنیدم . 

من با اینکه قرص هم نمیخورم . جلوگیری طبیعی.  میگن اینایی که طبیعی جلوگیری میکنن تنبلی تخمدان میگیرن نازا میشن . حرف همیشه هست . 

احساس نازائیت میکنم از بس گفتن 

والا اطرافیان من همش میگن نخور ضرر داره نخور نازا میشی نخور فلان میشی میترسم اگ بچه دار نشم بگن تقصی ...

به حرف اطرافیان اهمیت نده همیشه برای این چیزا با دکتر مشورت کن.

والا مردم ما همونایی هستن که میگن یه هفته عادت ماهانه حموم نرین کمرتون شل میشه ال میشه حالا صد تا پزشک متخصص قسم بخورن هیچی نمیشه اینا میگن نه اون پزشکه نمیفهمه ما میفهمیم.

مام یک ونیم ساله ازدواج کردیم من 30 سالمه شوهرم32 ولی مثه شما از هزینه هاش میترسم نزدیک 2،5 کرایه و اقساط داریم ماهانه دیگه چی میمونه واسه بچه

ولی از اینورم سنم داره میگذره  

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید

منم اوایل ازدواجم همش خونواده شوهرم گفتن نخوریا....انگار تهدید میکردم

ولی من چون دانشجو بودم و بچه نمی خواستم خوردم..ولی به اونا میگفتم نه نمی خورم

دوسال بعد هم باردار شدمخدا رو شکر هیچ چی هم نشد

وقتی برنده میشی حواست به اونی که برات دست نمی زنه باشه

اطرافیان اصلا چرا روش جلوگیری تو و شوهرتو میدونن و چطوری اظهار نظر میکنن درباره روشتون...تو خانواده ما اینا چیز خصوصیه وکسی وارد این مسایل و نظر دادن دربارش نمیشه

کلا هم سنی نداری،خیلی هم نیست که ازدواج کردی کلا زوده براتون...بیست سالته شما دانشگاه نمیری درس رو میخوای چیکار کنی با بچه

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

مام یک ونیم ساله ازدواج کردیم من 30 سالمه شوهرم32 ولی مثه شما از هزینه هاش میترسم نزدیک 2،5 کرایه و ...

حالا وقت داری.

زمانی که ما بچه بودیم میگفتن زنا باید تا بیست و پنج بچه دار بشن حالا رسوندن به 35 و احتمالا تا چند سال دیگه بارداری اول تو چهل و پنج هم طبیعی باشه.

حالا وقت داری. زمانی که ما بچه بودیم میگفتن زنا باید تا بیست و پنج بچه دار بشن حالا رسوندن به 35 و ...

نه عزیزم واقعا بارداری توسن بالا خطرداره این یه چیز ثابت شدس 

نه عزیزم بخاطر شرایط مالی نمیتونم دانشگاه برم 

خب اگه شرایط مالیت اینجور نیار اصلا...والا من شرایطم خوبه ولی باز جرات ندارم...البته من ترس از تربیت بچه و بزرگ کردنش تو این اجتماع دارم

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.