دوستان من یکساله ازدواج کردم و یکساله دارم قرص ضدبارداری میخورم با وجود اینکه همه اطرافیانم میگفتن ضرر داره و هنوز بچه نداری نخور ولی میگفتم زوده اما الان از ی طرف نگرانم ک قرص مشکل ایجادکنه واسه بارداریم از ی طرف نه دفترچه بیمه دارم و حقوق شوهرم میرسه واس خرج بچه از ی طرفم دوتامون دوست داریم بچه دار,بشیم من خییییلی دلم آشوبه!نمیدونم چکار باید بکنم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا اطرافیان من همش میگن نخور ضرر داره نخور نازا میشی نخور فلان میشی میترسم اگ بچه دار نشم بگن تقصی ...
به حرف اطرافیان اهمیت نده همیشه برای این چیزا با دکتر مشورت کن.
والا مردم ما همونایی هستن که میگن یه هفته عادت ماهانه حموم نرین کمرتون شل میشه ال میشه حالا صد تا پزشک متخصص قسم بخورن هیچی نمیشه اینا میگن نه اون پزشکه نمیفهمه ما میفهمیم.
والا اطرافیان من همش میگن نخور ضرر داره نخور نازا میشی نخور فلان میشی میترسم اگ بچه دار نشم بگن تقصی ...
اطرافیان اصلا چرا روش جلوگیری تو و شوهرتو میدونن و چطوری اظهار نظر میکنن درباره روشتون...تو خانواده ما اینا چیز خصوصیه وکسی وارد این مسایل و نظر دادن دربارش نمیشه
کلا هم سنی نداری،خیلی هم نیست که ازدواج کردی کلا زوده براتون...بیست سالته شما دانشگاه نمیری درس رو میخوای چیکار کنی با بچه