2777
2789
عنوان

نبود علاقه در نامزد عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6079 بازدید | 173 پست
والا زنگ زدیم گفتیم اگه دلتون با این ازدواج نیس بیاین توافقی تموم ‌کنیم

خب چی گفتن بابا مامانش ؟حتی بعدتملستون بازم شوهرت بهت زنگ نزد

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

فرارنمیکنههه فقط صبرمیخوادداعتماد به نفس ندارررریی

تا عید صبر میکنم ولی اون آدم واقعا درست بشو نیست اخلاقاش گنده . با این آینده ای نمیبینم واسه خودم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی گفتن بابا مامانش ؟حتی بعدتملستون بازم شوهرت بهت زنگ نزد

داداشش گفت مشکل از دخترست یکی داره حرف یادش میده 

داداشش گفت مشکل از دخترست یکی داره حرف یادش میده

😐 تصمیم خودت درست تره صبرکن تایه مدت دیدی تاثیرنداره برو جدا شو

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

واقعا درک می‌کنم که چه درد و ناامیدی می‌کشی. وقتی احساس می‌کنی که طرف مقابل هیچ توجهی به نیازها و احساساتت نداره، به ویژه در یک رابطه نزدیک مثل ازدواج، این می‌تونه بسیار آزاردهنده باشه. اینکه با وجود همه این مشکلات هنوز دلت برایش تنگ میشه، به این معنیه که هنوز احساسات و وابستگی‌هایی نسبت به او داری. این کاملاً طبیعی‌ست که بخواهی در رابطه‌ای محبت و توجه دریافت کنی، ولی وقتی که طرف مقابل این نیازها رو نادیده می‌گیره، درد و سردرگمی پیش میاد.

شاید لازم باشه که برای خودت مرزهایی مشخص کنی. وقتی کسی محبت و توجه لازم رو به تو نمی‌ده، می‌تونه احساس بی‌ارزشی و درد ایجاد کنه. شاید باید بیشتر به نیازهای خودت توجه کنی و به خودت فرصت بدهی که از این رابطه، چه از نظر عاطفی و چه از نظر روانی، فاصله بگیری تا بتونی خودت رو پیدا کنی.

احساساتی که الان داری، از جمله تنگ شدن دلت، نه به این معنیه که همه چیز باید درست بشه، بلکه ممکنه نشون‌دهنده‌ی این باشه که هنوز در حال پردازش رابطه و احساساتت هستی. شاید اگه زمانی برای فکر کردن به خودت و نیازهای عاطفی‌ات پیدا کنی، بتونی تصمیم بهتری بگیری که در کدوم مسیر می‌خوای ادامه بدی.

تو لایق محبت و احترام هستی و هیچ‌کس نباید باعث بشه که احساس کنی هیچ ارزش یا اهمیتی نداری. اگر این وضعیت برات خیلی دردناک شده، صحبت با یک مشاور می‌تونه بهت کمک کنه تا احساساتت رو بهتر درک کنی و تصمیمات بهتری بگیری.

من اینجا هستم که بیشتر بشنوم و کمک کنم.

واقعا درک می‌کنم که چه درد و ناامیدی می‌کشی. وقتی احساس می‌کنی که طرف مقابل هیچ توجهی به نیازها و اح ...

خیلی ممنون عزیزم بخاطر متن با ارزشت . 

درسته من باید از شکست درس بگیرم و درس این شکست اینه که خودم رو پیدا کنم و اون محبتی که از دیگران میخوام رو خودم به خودم بدم. بعد از طلاق زندگی سخت‌تر میشه امیدوارم خدا کنارم باشه تا راهو درست برم