با اینکه یک ماهه سر چیزای الکی بهانه میاره و قهر و توهین میکنه ولی من بازم دلم براش تنگ میشه. وقتی که تنها میشدیم نه محبت کلامی داشت نه نوازش . هی بهش میگفتم محبت کن ولی هیچ کاری نمیکرد. نمیدونم چرا اصلا باهام ازدواج کرد وقتی قرار بود ول کنه بره. بخاطرش خواستگارامو رد کرد کاش حرفاشو باور نمیکردم
دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه میگم چراااا این مردایی که نمیتونن زندگی کنن میرن یه دخترو با کلی امید آرزو بدبخت میکنن،رفتارش چطوره باهاتون این سه ماه چی ازش دیدین؟این دوره تمرکزت رو صدبرابر کن چون افراد تو این دوران سعی میکنن بهترین رفتارو از خودشون نشون بدن،پس اگه هر رفتاری اینجا داشته باشه داخل زندگی ده برابر به مراتب بیشترم هست
آیا رابطه جنسی هم با هم داشتید رفتارش با شما چگونه هستش هنگام صحبت با شما چه واژه هایی به کار می بره ...
باکره ام . والا میکن دوران نامزدی شیرینه پراز هیجانه ولی متاسفانه نامزد من هیچ هیجانی از خودش نشون نداد . یه آدم بی تفاوت که وقتی زنگ هم میزد حس میکردم واسه رفع تکلیف.
تا حالا یکبار هم از واژه ی محبت آمیز استفاده نکرده اصلا.
همیشه میگم چراااا این مردایی که نمیتونن زندگی کنن میرن یه دخترو با کلی امید آرزو بدبخت میکنن،رفتارش ...
بخدا بدبختم کرد😔 کلی خواستگار داشتم شاد بودم ولی ازوقتی وارد زندگیم شد افسرده شدم . به هر کاری که میکنم ایراد میگیره . یه بار ازم تعریف نکرده. توهین میکنه، سرم داد میزنه، گوشیمو میزاره تو رد تماس . به پیام هام جواب نمیده. نمیاد ببینیم. انگار دنبال بهانه بوده تا ازم فاصله بگیره