2777
2789
عنوان

نبود علاقه در نامزد عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6079 بازدید | 173 پست
خب گفتم پشت کنکورم و گذشته بدی داشتم پر سرزنش و عذاب وجدان و حس منفیم‌ میخوام درس بخونم طول روز خواب ...

عزیزم زیاد به گذشته فکر می کنید 

دوست داشتید درخواست بدید بیایید خصوصی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی جرات طلاق رو هم ندارم ‌ با اینکه شاغلم ، مستقلم، باکره ام ولی بشدت از طلاق و آینده نامعلوم میتر ...

هیچی نمیشه بعد طلاق،مطلقا هیچییی

تازه به ورژن شاد و مستقل و بهتر خودت برمیگردی.

هرچی ببشتر محلش نزاری و بیشتر به خودت برسی و دورادور متوجه بشه شاد و خوشحالی التماستم میکنه شک نکن

هیچی نمیشه بعد طلاق،مطلقا هیچیییتازه به ورژن شاد و مستقل و بهتر خودت برمیگردی.هرچی ببشتر محلش نزاری ...

منطقه ما به طلاق دید خوبی ندارن عادی سازی نشده تا اون حد . از اینکه خانوادم رو تو این دردسر انداختم بشدت ناراحتم. اونا تاوان اشتباه منو دارن میدن 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
حتی گوشیمو جواب نمیده چه برسه برم پیشش😂از اون آدماس که قهر میکنه سکوت میکنه تا طرف مقابل رو ادب کنه ...

شوهرمممم مثل همینهه انگاررررحرف دلموزدییی شایدخواهراش بدتوراپیششش گفتننن باورکن بعداز عروسیی خیلی دوست دارهه خودتت مغرورنباش سیاست داشته باش من ۲۰سالمه ولی حیففف ۱۸سالگگی ازدواج کردم سیاست نداشتمممم

منطقه ما به طلاق دید خوبی ندارن عادی سازی نشده تا اون حد . از اینکه خانوادم رو تو این دردسر انداختم ...

بالاخره عادی میشه،از یه جایی این فرهنگای غلط باید تموم بشه

فقط محکم باش

فک کردم آدم پخته ای هس و قدرمو بهتر میدونه ولی عین یه بچه اس بخدا از اونا که شرن

خواهر عزیزم اصلا به سن ربطی نداره بخدا ، شوهر خودمم۳۵ سالش‌ه  اینجوری بگم‌هرچی سنشون بالاتر میره فقط در زمانهای حساس ابراز محبت دارن منم‌مثله تو رمانتیک بودم ولی شوهرم فقط گاهی اوقات ابراز علاقه داره

شوهرمممم مثل همینهه انگاررررحرف دلموزدییی شایدخواهراش بدتوراپیششش گفتننن باورکن بعداز عروسیی خیلی دو ...

نامزد من فک کنم خودشیفته اس . آدمای خودشیفته روح آدمو از پا درمیارن. سیاست تا کی ؟ وقتی طرف احساس نداره و فقط خودشو میبینه منم یه جا خسته میشم 

ادامههه بدینننن خیلیااامنتظرن طلاق بگیری وباااشوهرت ازدواج کننن دشمن زیادداریددد

منو شوکه کردی🥲 آخه وقتی منو نمیخواد ازم فرار میکنه چجوری طلاق نگیرم ؟ چرا ازم دوری میکنه؟ 

خانواده اش هم جویا احوالت نمیشن؟تپرودعوت نمیکنن خونشون؟ از پدرت یا برادربزرگترت کمک بگیرباهاش صحبت کن بگه چه معنی داشت اومدی دخترو عقدکردی کنارکشیدی

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

خانواده اش هم جویا احوالت نمیشن؟تپرودعوت نمیکنن خونشون؟ از پدرت یا برادربزرگترت کمک بگیرباهاش صحبت ک ...

والا زنگ زدیم گفتیم اگه دلتون با این ازدواج نیس بیاین توافقی تموم ‌کنیم