2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست
همه رو با خودت جم نبند اقا یا خانم محترم !!! این جور که حرف میزنی شک دارم شما یه زن باشی قطعا نیستی ...

من سوال پرسیدم چرا توهین میکنی 😑😑من زیاد دیدم تو دوستام بیشترمنظورم میل به خودنمایی برای همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين عزيزم شوهرم منم وقت گردش وتفريح بامنو نداره مهم اينه از چه زاويه اي ببيني بزارش پاي كار ومشغله ...

بخاطر من نیست.پول پرسته.وقتای ازادشم میدوىه با دوستاش چایخونه.ناراحت باشم میگه شر و ور نگو.اصلا یبار نشد ب حرفام.گوش کنه

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
هرچقد دوران عقد بيشتر شه اين حرفا پيش مياد زود تر عروسي كن خونه زندگي خود ادم خيلي شيرينه

بدترم.میشه.شیش صبح تا یازده شب سر کاره.

کاش طلاقمون میدادن.حداقل میدونستیم خیر ندارن شرم نذارن

خوب خودت اقدام کن....من هیشکی و ندارم...پدر ونامادریم پشتم نیستن....دیوونه شدم...منی ک تاحالا حتی چش تو چش هم بانامحرم نشدم حتی پسرعمو و خاله و...تمام عمرم پاک بودم...یک سال پیش بعد از رابطه که دکتر هم گفته بود ک خونریزی زیاد نداری و ازم خون نیومد فقط ی تیکه لخته کوچیک تو دسشویی ازم افتاد..شوهرم یک ماه بعد رابزه تو ی دعوا بهم گفت ج.....ده....میفهمی؟؟بعداز یکسال و نیم من احمق باهاش ساختم قورت دادم غلط کردناشو...دوباره سرهیچی کلمه ج... ده رو ب زبون اورد بمیره الهی....اگه بخدا اعتقادم کم بود بهش خیانت میکردم

به نظرم زود تصمیم به طلاق نگیر 

*جای درخواست طلاق اول برو پیش بهترین مشاور شهرتون و از مشاور بخواه که راهی جلوت بذاره که همسرتم بکشونی پیشش...شاید مشکل از خودت باشه عزیزم ..ما خانوما خیلی وقتا اشتباه میکنیم ولی اطلاع نداریم و فک میکنیم بهترین کارو میکنیم و اطلاعی از خصوصیات و روان مردها نداریم...مرد با زن خیلی روحیاتش فرق داره نباید زیاد به دست و پاش بپیچی و فک کنی باید شوهرت هر لحظه قربون صدقه ت بره مردا اصلا مث زنا نیستن ...برو مشاور جای اینکه کلی پول وکیل بدی ...حیفه زندگیتو تموم نکن الکی الکی

من سوال پرسیدم چرا توهین میکنی 😑😑من زیاد دیدم تو دوستام بیشترمنظورم میل به خودنمایی برای همه

توهین !!!!شما داری توهین میکنی با حرفات!!جم میبندی همه زن ها اینطورن !!!بزار چند روز بگذره بیا تو سایت بچرخ ببین اینجا چه خبره بعد جم ببند! تو تمام عمرم همچین چیزی ندیدم که شما میگی !! شما هم دوستای بهتری برای خودت انتخاب کن .

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بخاطر من نیست.پول پرسته.وقتای ازادشم میدوىه با دوستاش چایخونه.ناراحت باشم میگه شر و ور نگو.اصلا یبار ...

موقع دوستيتونم اينطوري بود يا وقتي خرش از پل رد شد اينطوري شد؟

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
خوب خودت اقدام کن....من هیشکی و ندارم...پدر ونامادریم پشتم نیستن....دیوونه شدم...منی ک تاحالا حتی چش ...

منم کسیو.ندارم.پدرم ولمون کرد رفت زن گرفت 15ساله ندیدمش.مامانمم ک از خداشه زودتر برم.رو مخ اطرافیانمم انگار.هیچکس منو نمیخواد