دیگه حالم ازین زندگی بهم میخوره.شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه.حوصلمو نداره.همه براش مهمن جز من.حق من این نیست.کل احساسمو.گذاشتم پای کی؟؟بهم میگه ازت سرم.هر حرفی میزنم از نظرش احمقانست.میخوام طلاق بگیرم نمیده.میخوام خودمو بکشم.چجوریشو نمیدنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم کسیو.ندارم.پدرم ولمون کرد رفت زن گرفت 15ساله ندیدمش.مامانمم ک از خداشه زودتر برم.رو مخ اطرافیانم ...
ببین توروخدا قسمت میدم ب جون عزیزات...خواهش میکنم ازش طلاق بگیر..بری زیر ی سقف بدبخت تر میشی...من شرایطم مثل توعه...اگه یکی راهنماییم میکرد موقع عقد الان وضعم این نبود...خواهرجونم برو دنبال ی کار...نمیدونم مدرکت چیه...حتی شده برو ارایشگری چیزی یادبگیر رو پای خودت وایسا...مهرتم بگیر...اقدام کن واس طلاق مبادا از فرار از خونه باهاش بری زیر ی سقف
توهین !!!!شما داری توهین میکنی با حرفات!!جم میبندی همه زن ها اینطورن !!!بزار چند روز بگذره بیا تو سا ...
خانوم وآقای مسموم!!!؟این توهین نیست نه عزیزم شما به خودت نگیر شما الهه پاکی 😑😑😑سوال پرسیدم همه ابنجورین؟؟؟؟😑آخه به نظرم اومد یک جوری جواب دادی یعنی تنوع طلبی تو همه است😏