2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خودت اقدام کن....من هیشکی و ندارم...پدر ونامادریم پشتم نیستن....دیوونه شدم...منی ک تاحالا حتی چش ...

واي😔😔😔😔

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
موقع دوستيتونم اينطوري بود يا وقتي خرش از پل رد شد اينطوري شد؟

وقتی خرش از پل رد شد.موقع دوستیمون. جور دیگه ای بود.همش پیشم بود.وابستم.کرد.خیلی لاشیه

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
چقدر عالی -من رفتم روستای خرقان مقبره ایشون-خیلی این سخنشون و دوس دارم

خوش بحالت

یروز بحثش افتاد و همسرم این جمله رو زمزمه کرد گفتم بریم شاهرود

که دیدم آنفلوآنزا گرفتم و بعدش دیدم باردارم. ولی چون سفر بهاره سقط داشتم دکتر حتی تردد تو شهرو برام محدود کرد.

کاشکی برم یبار, حالم دگرگون شه

وقتی خرش از پل رد شد.موقع دوستیمون. جور دیگه ای بود.همش پیشم بود.وابستم.کرد.خیلی لاشیه

ميگم به فال و جادو اعتقاد داري؟نكنه سحر و جادو تون كردن؟

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
منم کسیو.ندارم.پدرم ولمون کرد رفت زن گرفت 15ساله ندیدمش.مامانمم ک از خداشه زودتر برم.رو مخ اطرافیانم ...

ببین توروخدا قسمت میدم ب جون عزیزات...خواهش میکنم ازش طلاق بگیر..بری زیر ی سقف بدبخت تر میشی...من شرایطم مثل توعه...اگه یکی راهنماییم میکرد موقع عقد الان وضعم این نبود...خواهرجونم برو دنبال ی کار...نمیدونم مدرکت چیه...حتی شده برو ارایشگری چیزی یادبگیر رو پای خودت وایسا...مهرتم بگیر...اقدام کن واس طلاق مبادا از فرار از خونه باهاش بری زیر ی سقف

توهین !!!!شما داری توهین میکنی با حرفات!!جم میبندی همه زن ها اینطورن !!!بزار چند روز بگذره بیا تو سا ...

خانوم وآقای مسموم!!!؟این توهین نیست نه عزیزم شما به خودت نگیر شما الهه پاکی 😑😑😑سوال پرسیدم همه ابنجورین؟؟؟؟😑آخه به نظرم اومد یک جوری جواب دادی یعنی تنوع طلبی تو همه است😏

خوش بحالت یروز بحثش افتاد و همسرم این جمله رو زمزمه کرد گفتم بریم شاهرود که دیدم آنفلوآنزا گرفتم و ...

عزیزم‌-من خودم اهل شاهرودم البته الان تهران زندگی میکنم -ایشالا بتونی بیای خانمی

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
ازنظرقیافه یااندام یاپوست بدنت مشکل داری؟

ن هیکلم عالیه.پوستم.گندمیه اون سفیده.چشمام روشنه.ولی خب اون خشگله.همه بش میگن چون سفیده فکر میکنن زیبایی یعنی این.صورتشش گرده من صورتم بیضی

خدایاااا.دنیات ته نامردیه