sianoor مدیر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 597 عنوان دلم میخواد بهش خیانت کنم | مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست دیگه حالم ازین زندگی بهم میخوره.شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه.حوصلمو نداره.همه براش مهمن جز من.حق من این نیست.کل احساسمو.گذاشتم پای کی؟؟بهم میگه ازت سرم.هر حرفی میزنم از نظرش احمقانست.میخوام طلاق بگیرم نمیده.میخوام خودمو بکشم.چجوریشو نمیدنم. خدایاااا.دنیات ته نامردیه 1396/10/13 | 23:49 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sianoor مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 597 عزيزم من چند مورد همين مساله رو ديدم كه با يه روش جواب گرفتن فقط بايد بتوني يه مدت خود ... ممنون حتما تلاشمو.میکنم اینجوری باشم خدایاااا.دنیات ته نامردیه
sianoor مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 597 دقیقیا حس میکننم موقیتتونو و میدونم چی میگید و این روزا رو من خودمم تجربه کردم.البته آدم بده من بودم ... اره الانم.آدم بده منم.من بهش خیلی کمک کردم ک کارشو راه اندازی کنه.اما حالا تنها چیزی ک.براش مهمه هنون کارشه.خودشو گم کرده.خیلی دلشکستم.از امروز ن بش زنگ میزنم ن جوابشو میدم.از حالا منم ک بش سگ محلی میکنم. خدایاااا.دنیات ته نامردیه