2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست
میدونم.خیانت راهش نیست.فقط انقدر کمبود عاطفی پیدا کردم هم میخوام جبران کنم.ه. انتقاممو ازش بگیرم.میگ ...

بله گله متوجه‌ام منم منظورم اینکه اگــه کسی اینکارو کرد اینجور میشه

تو مثل دعای مادرم از ته دل می آیی …

استارتر عزیز...منم مثل توام...دلم خیانت میخاد..یکم تفریح..بکم خوشگذرونی...ی دوس پسری ک باهاش باشم و هرچند کم و لی شده چند لحظه هم باهم خوش باشیم..فرق من باتو اینه شوهرم کتکمم میزنه و حتی دیشب تو خیابون نصفه شبی بدون کیف و کارت و...ولم کرد حیوون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم البته خیلی توضیح ندادی ،ولی به جای غصه خوردن به خودت برس ،با دوستات بگرد ،جمع های زنانه خیلی خ ...

دوستامو.پروند.حبسم کرده تو خونه.میگم نمیذاری برم.خودت ببرم میگه وقت ندارم.کار دارم.سرشو انقدر شلوغ کرده.دیروز لج.کردم.پاشدم لباس پوشیدم خودم برم دنبال کارام.چنان دادی زد سرم ک جرات داری تا دم در برو.فکر کردی بیصاحابی.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
آخه همه اینجورین چجوری جلوی خودشون میگیرن؟؟

همه رو با خودت جم نبند اقا یا خانم محترم !!!

این جور که حرف میزنی شک دارم شما یه زن باشی قطعا نیستی 

یه مرد مسموم میتونه اینجوری در مورد زن ها حرف بزنه هیچ زنی اینطور نیست که شوهر داشته باشه دلش بخاد با دیگری باشه ندیدم من !!! شما ببین کجا زندگی میکنی یا با کیا برخاست داری که دیدی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

هرچقد دوران عقد بيشتر شه اين حرفا پيش مياد زود تر عروسي كن خونه زندگي خود ادم خيلي شيرينه

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
استارتر عزیز...منم مثل توام...دلم خیانت میخاد..یکم تفریح..بکم خوشگذرونی...ی دوس پسری ک باهاش باشم و ...

کاش طلاقمون میدادن.حداقل میدونستیم خیر ندارن شرم نذارن

افرین😍

ما تو خونه با هم خیلی بحث های مذهبی, عرفانی و ربانی و روحانی  می کنیم. ولی تو فامیل و دور و بر فقط بابام اهلشه

متاسفانه برادر و خواهرای من و همسرم کلا مست ِ دنیان و سرخوش از بی خیالی

گاهی میگم باز خدا رو شکر من کسیو دارم هر لحظه باهاش صحبت کنم. بنده خدا بابام تا ما بریم خونش یا اون بیاد کسیو برا گفتمان دلی نداره

خب وقتی عقد هستین چطور همو می بینین خب می رین بیرون دیگه! بقیه اوقاتم تنها نیستی خانوادت هستن دیگه!

نمیبرم.بیرون.با زور و دعواو التماس میبره زوری کاری داشتم انجام بده بعدم میگه تو دنلال ولگردی و الافی

ما تو خونه با هم خیلی بحث های مذهبی, عرفانی و ربانی و روحانی  می کنیم. ولی تو فامیل و دور و بر ...

چقدر عالی -من رفتم روستای خرقان مقبره ایشون-خیلی این سخنشون و دوس دارم

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی