2777
2789

نميتونم بخوابم ميخوام واسه چند ساعتم كه شده بخوابم 

كدوم يكي از اين قرصارو بخورم 

مونته لوكاست ايروكاست

كتوتيفن10

موكولين 8

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

شاید ظاهرا اصلا ربطی نداشته باشه . اما واقعا موثره و نتیجه اش باور نکردنی هست.امتحانش کن ضرری نداره

گلوی خودت رو با روغن زیتون یا مایع چرب کن، بعد یه روسری نخی بگیر و تا کن و باهاش گلوی خودتو ببند ، بعد راحت بخواب یه دونه هم سرفه نمی کنی، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک مسکن بخور اگر شربت دیفن هیدرامین داری غرغره کن بعد بخورش

استامينوفن 500خوردم اموكسي كلاو هم خوردم شربتشو 

گفتم واسه سرفه كه خفم ميكنه يه چيزي بخورم

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شاید ظاهرا اصلا ربطی نداشته باشه . اما واقعا موثره و نتیجه اش باور نکردنی هست.امتحانش کن ضرری ندارهگ ...

قبول كن يكم سخته😁

استامينوفن 500خوردم اموكسي كلاو هم خوردم شربتشو گفتم واسه سرفه كه خفم ميكنه يه چيزي بخورم

دیفن بخور 

مونته لوکاست هم خوبه 

سرت رو بالاتر بذار و ب پهلو بخواب

فعلا امضا ندارم
دیفن بخور مونته لوکاست هم خوبه سرت رو بالاتر بذار و ب پهلو بخواب

ديفن فك كنم ندارم پس يدونه مونته ميندازم

قبول كن يكم سخته😁

امتحانش کن، تجربه اش کردم، مخصوصا سر بچه هام که مریض میشدن این راه نجاتمه از سرفه، اره بی ربط به نظر میاد، مگه میشه اینهمه دارو بی اثر باشه و فقط چرب کردن گلو تاثیر داشته باشه؟ بی ربطه اما واقعا تاثیر داره 😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تا آمپول نزنید خوب نمیشید منم دو هفته گرفتار بودم با قرص و شربت اصلا رفع نشد دیروز آمپول زدم خوب شدم

بخدا ديگه خسته شدم دوهفته نشده يه مريضي ديگه گرفته بودم رفتم سرم زدم الان به خدا ديگه خجالت ميكشم برم درمانگاه