2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست
بعدم عزیزم اینایی که میگن معطل نکن برو دنبال طلاق خودشونو میبینن شرایط هر کسی فرق داره یکی خیلی براش ...

منم ترسم از بعد طلاقه.سنم رفته بالا.خونوادم مشکل دارم.شغلی ندارم.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
این چه حرفیه میزنی؟؟؟؟  چیزای که من دیدم تا همین یه ماه قبل نمیگم کسی ندیده ولی خیلی دردناک بو ...

ب برادرت چه.برادرت بیغیرته واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسیتون کیه؟  عقدی چطور تو خونه حبسی مگه خونه پدرت نیستی؟

بابام.نیست.رفته.تو خونمونم همه ضبح تا شب بیرونن.تنهام.اجازه ندارم تا دم.درم برم

قبلنا بیشتر بود.الان.دو هفته یبار موقعیتش پیش بیاد اره.

شوهر منم این رفتارارو داشت بهم میگفت ازت سرترم و...

به مشاور گفتم مشاور بهم گفت کمبود و عقده داره میخواد اینطوری جبران کنه گفت اینجور وقتا توام تاییدش کن بگو آره ازم سری که زنت شدم و ازش تعریف کن

شوهر منم این رفتارارو داشت بهم میگفت ازت سرترم و... به مشاور گفتم مشاور بهم گفت کمبود و عقده داره م ...

اما شوهر من برعکس خودشیفتس.همش تو چشم و توجه همه بوده و هس.ثوست و فامیل هی بش میگن از زنت سری و فلان.و بهمان.اونم تو شوخی و خنده خنده بمن میگه

ببخشید ولی فامیلش چقد بیشعورن که اینطوری میگن 

فامیلش. خونوادش.دوستاش.دوستای خودم حتی.خب خیلی خوشتیپه اما از من سر نیست.اونا توقع یه هوری پری برا اون داشتن.از نظرشون من چون سفید و.بور نیستم ازش کمم

امیدوارم شوهرت به خودش بیاد و درست بشه زندگیتون 

مرسی.بخدا من مجردیم خیلی مغرور بودم.خیلی تو.چشم لودم.الان ازم هیچی نمونده.انتظار داشتم اون برام جای همرو پر کنه که این شد.

فامیلش. خونوادش.دوستاش.دوستای خودم حتی.خب خیلی خوشتیپه اما از من سر نیست.اونا توقع یه هوری پری برا ا ...

وا خب چه ربطی داره مگه همه چی ظاهره اصلا حتی اگه اینطورم باشه و از شما سرتر باشه نباید بگن شما دیگه زن و شوهرید این حرفا چه معنی داره آخه