دیگه حالم ازین زندگی بهم میخوره.شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه.حوصلمو نداره.همه براش مهمن جز من.حق من این نیست.کل احساسمو.گذاشتم پای کی؟؟بهم میگه ازت سرم.هر حرفی میزنم از نظرش احمقانست.میخوام طلاق بگیرم نمیده.میخوام خودمو بکشم.چجوریشو نمیدنم.
شما درمورد من اظهار کردین😑فکر میکنی من مرد ام فکر کن من اتفاقا دوستای خانوم زیاد دارم د ...
لطفا منو منشن نکنید حرفی ندارم دیگه و ننیخام ادامه بدم
قرارم نیست من از کسی خوشم بیاد یا نه
شما هم در مورد کل خانم ها من جمله من اظهار نظر کردید این به اون در .موفق باشید و شب خوش
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماها هستیم ک نوع برخورد دیگران با خودمون و تعیین میکنیم..حالا از اول اگه شل گرفتی دگ تمومه درست بشو ...
دیگه واقعا کار از این چیزا گذشته.میخوام.طلاق بگیرم.نمیده.برم ثنبالش طلاقم نده و بام رفتارش،بد بضه.یا.حتی اینی ک دست روم بلند نکرده بخواد کتک بزنه چی؟؟؟
لطفا منو منشن نکنید حرفی ندارم دیگه و ننیخام ادامه بدم قرارم نیست من از کسی خوشم بیاد ی ...
این که گفتم بعضی از خانوما ازمن خوششون نمیاد منظورم متوجه شما نبود در مورد خودم گفتم در مورد تنوع طلبی منظورم این بود همه آدمها چه زن چه مرد توع دوست دارند یا نه
نمیدونم ربطی داره یانه مایه همسایه جوونی داریم میگم جوون یعنی خانمه نوزده ساله شوهر شم که خیلی جوون چندروزپبش هم تولددوسالگی بچش بودایناهرشب دعواداشتن از اول زندگیشون فحشای بدجورمیدادن تااینکه خانمه به شوهرش خیانت کرد همین دوسه روز پیش با مرده رفتن یه ویلایی نمیدونم چی مصرف کردن که خانمه کشته شد الان بچش بی مهرمادربزرگ میشه اگه میدونی زندگیت درست نمیشه جداشو
شاید اینطور باضه.اما من.واقعا کم تحملم.اینا در دراز مدت جواب میده
کم تحملم توجیحذخوبی برای خراب کردن زندگیت نیس عزیزم..همین کم تحملم خیلی معنی ها داره یکیش اینه که با کوچکترین حرفی از کوره در میری و احتمالا خیلی حرفا میزنی که باعث میشه شوهرت فکر کنه زن قابل و دوست داشتنی نیستی و مطمعنا امتیاز خوبی بعنوان یه زن دانا نمیگیری که بعدش بتونه باهات با احترام رفتار کنه ودوم اینکه با این کم تحملیت داری مشکلاتتو بزرگ میکنی و اونوقت اصلا دیگه تحمل زندگیو نداری و عواقب خیلی بدی برای یه آدم کم تحمل داره
میگم خودش خرج کرده..فقط میخام کارت ب کارت کنم بعد کارتشو بزارم سر جاش..گوشیشو هم یجا قایم کنم ک تا برم یجا مستقر شم نفهمه..بعدش دگ تو دادگاه مدرکش چی میتونه باشه..میگم خودش ریخته برام
زندگیتو میخوای به کاشت ناخن بفروشی؟خیلی عجیبه به نظر من شما باید درمورد زندگی بیشتر مطالعه کن ...
چ ربطی ب کاشت ناخن داشت؟؟؟؟
مسیله.کوچیک چیه.من ی زنم و نیاز ب محبت.و توجه شوهرم دارم.از زندگیم لذت نمبرم و.مدام دارم تحقیر میشم.میفهمی وقتی ی آدم ب ته خط برسه چجوریه؟؟مسلما نمیتونی منو.درک کنی
زندگیتو میخوای به کاشت ناخن بفروشی؟خیلی عجیبه به نظر من شما باید درمورد زندگی بیشتر مطالعه کن ...
گلم مساله کوچیک نیس..همین مرد اگه باهاش بره زیر ی سقف ی بدبخت بیوه میشه ک کل جوونیش میسوزه مثل من....امثال سماها هرگز درک نمیکنین زندگی ماهارو و اینکه چیا می کشیم
بخدا دو ساله عقدم همش ب خودم همینو میگم.بخدا تحملم تموم شده
بعدم عزیزم اینایی که میگن معطل نکن برو دنبال طلاق خودشونو میبینن شرایط هر کسی فرق داره یکی خیلی براش بد میشه و بدتر از الانش یکی میبینی نه چنان موقعیت خانوادگی خوبی داره که ده بارم طلاق بگیره باکش نیس و همسر بهتری پیدا میکنه اگه به نتیجه طلاق رسیدی همه جوره فکر کن عزیزم..