2777
2789
عنوان

نمیدونم این افسردگیه یا نه

96 بازدید | 5 پست

من قبل pms معمولا رفتارم تغییر میکنه یه بار الکی گریه میکنم یا افسرده میشم یا عصبی میشم یا میخندم خلاصه یه چیزیم میشه. ولی احساس میکنم چند وقته هی خارج از این قضیه هم اینطوری میشم یعنی حالت افسردگی 

نمیدونم چمه فقط میدونم از تغییر دادن خودم ناامید شدم توی یه سری مسائل و خب طلاقم هم ضربه بدی بهم زد با اینکه دو ساله ازش میگذره

ولش کن گور بابای دنیا هممون از طرف خدا اومدیم و به طرف او بازگردانده میشیم بیکار میمونی واسه همین فکرای بیخودی میکنی کارایی که دوست داریو انجام بده و شغل پیدا کن واسه خودت

ولش کن گور بابای دنیا هممون از طرف خدا اومدیم و به طرف او بازگردانده میشیم بیکار میمونی واسه همین فک ...

چه خوب گفتی واقعا مرسی. من خیلی به خودم سخت میگیرم که آدم خوبی باشم اما انگار بدتر میشه. اصلا نمیدونم چی قراره برام رقم بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب گفتی واقعا مرسی. من خیلی به خودم سخت میگیرم که آدم خوبی باشم اما انگار بدتر میشه. اصلا نمیدون ...

اره دنیا دو روزه شاد باش واسه خودت زندگی کن همین که سعی میکنی یعنی ادم خوبی هستی یه روز انقد خوشحال میشی که میگی ارزششو داشت این هم غم