2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده.صدامو ضبط کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3759 بازدید | 129 پست

ببخشید ولی خجالت نمیکشه ابروی زنشو میبره ؟از حالا میخواد هر چی دعوا کردین بریزه رو دایره جلو همه اونم با مدرک؟

متاسفم براش خیلییییی زززیییاد

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگه اون اول فحش داده بعد من فحش دادم .کسی قبول نمیکنه

دیگه مشکل خودشونه

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه

چقد بچه بازی دراورده

بیای صدا ضبط کنی آبرو خودتو ببری که چی بشه

برم به ریش سفید بگم

خاک برسرش،مردی نیس که بشه بهش تکیه کرد تو کوچکترین چیزا پای بقیه رو به زندگیت باز میکنه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

والا تو نامزدی که عشق عاشقی هست اینه وای دو روز بعد از ازدواجت ....

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم