2777
2789
عنوان

چی میشه که ی آدم اینجوری میشه

71 بازدید | 11 پست

من تابستون ۹۹تا فروردین ۱۴۰۰ با ی آقایی دوست بودم 

بعد تو اون دوران کوتاه  همه چی خیلی خوب بود 

و خیلی مرتب خیلی شاد وبرق شادی حال خوب تو اون مدت داشت بعد جدایی ی چندوقت اوکی بود بعد نم نم عکس هایی دیدم که بهم ریخته چشمای خسته موهای نامرتب و چندروز پیش عکس پروفش دیدم  چشمایی یخی که سنگ دل شده انگار یخ 

زمانی که من باهاش دوست بودم چشماش برق خوشحالی داشت خیلی معصوم آدمی که تو آخرین قرار واسم گریه کرد 

حتی تو دانشگاهم موها و ریش نامرتب 

درصورتی کههههه همیشه این آدم کنار کن بود قبل قرار حتما دوش بگیره آرایشگاه بره کلا لباس بدون اتو نپوشه 

ولی معلومه تو این مدت باشگاه شروع کرده سفت سخت تمرین کرده

می‌تونه این نگاه یخی  دلیلش اون جدایی باشه؟

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

پس چی می‌تونه باشه ی آدم از اون معصومیت دربیاد 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

دلش رو شکسته بودی؟

ادمها وقتی دلشون میشکنه دیگه سرد میشن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ی مشکلی براش پیش اومده

نمیدونم بعید می‌دونم 

دلش رو شکسته بودی؟ادمها وقتی دلشون میشکنه دیگه سرد میشن

نه 

ولی اصلا اون آدم قبل نیست واقعا انگار اون ورژن پسر مهربونم معصوم تو خودش کشته  

نه ولی اصلا اون آدم قبل نیست واقعا انگار اون ورژن پسر مهربونم معصوم تو خودش کشته

دیه آدمی زاد همینه دیگه

اولش مثل بره ست بعد ک زخم دید گرگ میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دیه آدمی زاد همینه دیگهاولش مثل بره ست بعد ک زخم دید گرگ میشه

کسی که دلش شکسته باشه اینجوری میشه حالت هاشو نگاهش؟

کسی که دلش شکسته باشه اینجوری میشه حالت هاشو نگاهش؟

اره دیگه دل ک بشنکه دیگه آدم اون آدم سابق نمیشه

اره دیگه دل ک بشنکه دیگه آدم اون آدم سابق نمیشه

😔اهوم