2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۶۰۰

چیزای قشنگ و خوبی هم گرفتم

ولی جنس عالی نبود

برقیا فیلیپس هم چند تا توش بود حتی

آبرومند بود

فقط میز نهار خوری نخریدم چون جزیره داشتیم

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

من دختر عموم رفت میگفتن ۱۲۰۰ راست و دروغش پای خودشونهمه چی با دختر بود

حالا خودت جهیزیه اش دیدی؟ سنگ تموم گذاشتن؟ همه چی بود؟ 

بعد داماد از خودش خونه داشت که اینقدر هزینه جهیزیه کردن؟ خونش بزرگ بود یا کوچک؟ حدودا چند متراژ؟ 

حدود ۶۰۰چیزای قشنگ و خوبی هم گرفتمولی جنس عالی نبودبرقیا فیلیپس هم چند تا توش بود حتیآبرومند بودفقط ...

یخچال و لباسشویی و تلوزیون و فرش با پسر بود

منم کلی چیز انداختم گردن شوهررم

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

حدود ۶۰۰چیزای قشنگ و خوبی هم گرفتمولی جنس عالی نبودبرقیا فیلیپس هم چند تا توش بود حتیآبرومند بودفقط ...

عزیزم اگه امکانش هست یه توضیحی میدین که چی گرفتین و چه مارکی؟میخوام ببینم حدودا باید چقدری کنار بزارم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

حالا خودت جهیزیه اش دیدی؟ سنگ تموم گذاشتن؟ همه چی بود؟ بعد داماد از خودش خونه داشت که اینقدر هزینه ج ...

اره عزیزم فرش ها هم دستباف بود 

آره خونه داشت پسره ۱۲۰ متری

ولی باباش خریده بود براش

یخچال و لباسشویی و تلوزیون و فرش با پسر بودمنم کلی چیز انداختم گردن شوهررم

اوه ما اینجا نمیتونیم اینا بندازیم گردن شوهر 

وضع ماليش خوبه؟ دلت نسوخت براش؟ 😂

ما فقط چیزای کوچک میتونیم بندازیم گردن داماد