2777
2789

فکر میکنی اگه اعتراض کنه شوهرت چی میشه خودش خراب میشه پدر شوهرت میگه مالم اختیارش و دارم یا تو زنده بودن من ارث میخوای از من چیزی نگه بهتره خدا خودش جای حق نشسته 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
پدر شوهر من ماشین زیر پاشم داده برادر شوهرم یه دفعه شوهرم به شوخی گفت ماشین میدی من برم تا فلان جا گ ...

😫😡چه اعصاب خورد کنه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه که حق اعتراض دارن یا نه؟

من باشم به روشون ميارم و روابط كم ميكنم

تا خودشون كلاهشونو قاضي كنن

منتظر عكس العملشون ميمونم

تو عقد برادرشوهرم با ما خيلي فرق گذاشتن

ما اعتراض كرديم

اخه كلا ادمهايي هستن ك حرفشونو ميزنن، من هميشه گذشت ميكردم

اينبار  گفتم مگه بلا نسبت خرم، فقط سكوت كنم كه بهم بگن عروس خوبي هستم ولي تو خونه حرص بخورم

هرچند محلمون ندادن

ولي بعدش زبونشون كوتاه شده بود

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
چقدر بد...اخه دوتا بچه چه فرقی دارن واقعا...مگه اینکه یکی ندار باشه یا مریض باشه خدای نکرده به اون ک ...

من که ازشون راضی نیستم فقط بدبختی هاشون میارن برای شوهر من چون برادر شوهرم ادم داد و بیدادی هست شوهر من نه مظلوم بخاطر همین ازش حساب میبرن یه دفعه با جارو برقی کله مادر شوهرم اندازه ی یه دست بالا اورده بود برادر شوهرم زنشم که پدر شوهرم و فحش های کش دار داده بود

خودم چیزی بروز نمیدادم

اما ازشون فاصله میگرفتم

به همسرم میگفتم بره بهشون بگه دارن تبعیض قائل میشن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
اخه شرایط زندگی ما زیاد خوب نیس. برا همین می پرسم که اگه بشه شوهرمو پر کنم موضوع رو مطرح کنه. 

اگ پرش کنی اونم بره بگه و حتی اگ سر این موضوع از هم ناراحتم بشن و قهر کنن ممکنه بعد چند وقت تو دعواهای دونفرتون بگه تو باعث دوری من از پدر مادرم شدی.اونوقت بدتره ک

اخه شرایط زندگی ما زیاد خوب نیس. برا همین می پرسم که اگه بشه شوهرمو پر کنم موضوع رو مطرح کنه. 

نه عزیزم اصلا اینکارو نکن. من تجربه اش دارم. اینقدر جواب حاضر میکنن برات آخرشم کاسه کوزه ها سر شما میشکنه. بیخیال

احتمالاهمسرتوبه اون حدازاستقلال مالی رسیده که احتیاج به کمک پدرش نداره همیشه مثبت نگرباش عزیزم.ازنزدیک ترین افراددرزندگیت توقع نداشته باش چون فقط باعث اذیت خودت میشه.

هیچ کاری نمیتونید بکنید.منم پدر شوهرم واسه دخترش همه کاری میکنه ولی به ما فقط میگه گرونیه نداریه.پارسال ازش خواستیم کمکمون کنه ماشینمون را تهمیر کنیم گفت من خیلی قرض دارم قرض خودم را بدم خیلیه.ولی سه روز بعد رفتم خونشون دیدم واسه دخترش ایفون خریده.بهش گفتم من طلا فروختم واسه ماشین گفت خوب کاری کردی نباید یاد بگیرین دستتون جلو کسی دراز بشه

من که به شوهرم گفتم گفت از خدا بخواه از این ادم ها هم نیست بره به خانوادش بگه دستش و دراز کنه میگه من همیشه از خدا میخوام دوستم ندارم منت کسی بالا سرم باشه بخاطر همین دیگه سکوت میکنم با خودشونم که نمیشه دعوا کرد