الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
مال منم همین عزیزم خونه به برادر شوهرم داده مغازشم داده بدهی های برادر شوهرمم داده تازه ناهار و شام و صبحونه هم پایین خونه مادر شوهرم هستن بچشم داده به مادر شوهرم بزرگ کنه جاریمم برای خودش راس راس میچرخه اولا خیلی ناراحت بودم خونشون میرفتم اصلا حرف نمیزدم و اینا الان میگم نکنن فردا مریض شدن منم براشون کاری نمیکنم اونا براشون بکنن به قول شوهرم میگه از خدا بخواه خوب بود اونا میدادن منت میزاشتن سرت همیشه این حرف و میزنه اروم میشم منم همیشه از خدا خواستم
خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
مال منم همین عزیزم خونه به برادر شوهرم داده مغازشم داده بدهی های برادر شوهرمم داده تازه ناهار و شام ...
چقدر بد...اخه دوتا بچه چه فرقی دارن واقعا...مگه اینکه یکی ندار باشه یا مریض باشه خدای نکرده به اون کمک کنن بیشتر...وگرنه دو تا بچه با یه شرایط چطور دلشون میاد فرق بزارن
ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌