2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميون تاپيكت

چرا براي يك عده همه دل ميسوزونن؟

بهشون كمك ميكنن

من يه عمو دارم، تنش سلامت، خيلي دوستش دارم

دو طبقه خونه داره، سه جا زمين داره

حقوق هم داره

بازم همه ميگن اينا ندارن؟!! كمكشون ميكنن

همش برام سواله

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

ربط از چه منظر؟

از نظر مالي و شرعي و حقوقي

مال خودشه، اختيارشو داره

ولي از نظر روحي و عاطفي

بچه ها دل چركين ميشن

ميونشون خراب ميشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
واقعا جدی می گی؟ التماس دعا

مال منم همین عزیزم خونه به برادر شوهرم داده مغازشم داده بدهی های برادر شوهرمم داده تازه ناهار و شام و صبحونه هم پایین خونه مادر شوهرم هستن بچشم داده به مادر شوهرم بزرگ کنه جاریمم برای خودش راس راس میچرخه اولا خیلی ناراحت بودم خونشون میرفتم اصلا حرف نمیزدم و اینا الان میگم نکنن فردا مریض شدن منم براشون کاری نمیکنم اونا براشون بکنن به قول شوهرم میگه از خدا بخواه خوب بود اونا میدادن منت میزاشتن سرت همیشه این حرف و میزنه اروم میشم منم همیشه از خدا خواستم 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
می خوام بدونم این کار پدرشوهر به بچه های دیگه ش ربط داره یا نه؟

ب نظر من ک نداره.هرکی اختیار مال خودشو داره هرجور دوس داره استفاده کنه

از طرفی شاید ی چیزایی تو ذهنشه و ی چیزایی تو فکرشه ک بقیه نمیدونن اونم طبق همون فکر و ذهنیتا این کار میکنه

هیچی از خونه دار شدنش خوشجال میشدم. اتفاقا برادرشوهر من مجرده پدرشوهرم دائم براش ماشینشو عوض میکنه& ...

واقعا...یعنی اصلا ناراحت نیستی به شما ماشین نداده...اما اون از الان ماشین داره زنشم دو روز دیگه راحته از این بابت

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

پدر شوهر من ماشین زیر پاشم داده برادر شوهرم یه دفعه شوهرم به شوخی گفت ماشین میدی من برم تا فلان جا گفت ماشین که برای من نیست اجازشم دست من نیست😐😐😐😐😐

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
مال منم همین عزیزم خونه به برادر شوهرم داده مغازشم داده بدهی های برادر شوهرمم داده تازه ناهار و شام ...

چقدر بد...اخه دوتا بچه چه فرقی دارن واقعا...مگه اینکه یکی ندار باشه یا مریض باشه خدای نکرده به اون کمک کنن بیشتر...وگرنه دو تا بچه با یه شرایط چطور دلشون میاد فرق بزارن

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌