2777
2789
همین تازه داشتم تو یه تاپیک دیگه درد دل میکردم. پدرشوهرم برای برادرشوهرم خونه 200 متری با گرمایش از ...

الهی بگردم😢

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا باورت نمیشه این‌برادر شوهرم چقدر اینا رو اذیت کرد ولی ببخشید همچین ازش میخورن هرکی ندونه فکر می ...

منم دقیقا همینو به شوهرم می گم. لیاقتشون همینه. باید باهاشون بد بوذ

همین تازه داشتم تو یه تاپیک دیگه درد دل میکردم. پدرشوهرم برای برادرشوهرم خونه 200 متری با گرمایش از ...

من 5 سال تو عقد موندم با این که پدرشوهرم خرمایه داره برامون خونه نمیساخت به خدا هیچ بدی ای بهشون نکردم. شوهرم هم مثل خر براشون کار میکرد.

برای این پسرشون عروسی دارن. دوست ندارم برم جهازش زنش رو نگاه کنم فکرش رو که میکنم قلب درد میگیره.

دو تا جاری دیگم هم مثل ما هستن قرار گذاشتیم عروسی این برادرشوهم نریم

شما نظرتون چیه؟؟

پدر شوهر من اينكار. رو بكنه 

بقيه بچه هاش قيام ميكنن 

به يكي بده بقيه ميان دعوا راه ميندازن 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

پدر شوهر من اينكار. رو بكنه  بقيه بچه هاش قيام ميكنن  به يكي بده بقيه ميان دعوا راه ميند ...

برادرشوهرم از غصته ناحقی های باباش مریضی بد گرفته 30 و خرده ای سالست. 

شوهر من که هییییییییچ لذتی از زندگیش نمی بره همش غصته داره میگه فشار عصبی روم هست یه برادرشوهر دیگم که وضعش از ماها بدتره اون دیگه پر از عقده و کینه هست 

پدرشوهرم عموم هست در گذشته ارث بابام و عموهام رو بالا کشیده و کاری کرده که پدربزرگم بین بچه هاش ناحقی کنه. الان پسرش داره کارهای خودش رو تکرار میکنه و بلاهایی که سر پدرم و عموهام اورده پسرش داره سر بقیه بچه هاش میاره

اي بابا من زايمان كردم يه تبريك بهم نگفتن

كمك كه اصلا ولي واسه بقيه نوه ها خودشون رو ميكشتن ولسه همه كادو ميدادن نذري ميدادن ولي واسه بچه من نه

اصلا باهاشون مشكل ندارما

هميشه هم ميگن من احترامشون دارم

ولي خوب اونا خيلي تفاوت ميذارن

مامان هميشه بهمون قرض ميده هوامونه داشت البته اون موقع كه نداشتيم

حالا خيلي خوب شده اوضاعمون

خدا رو شكر

زندگي قشنگه وقتي كنارمي
برادرشوهرم از غصته ناحقی های باباش مریضی بد گرفته 30 و خرده ای سالست.  شوهر من که هییییییییچ ل ...

چقدر بده اينجوري😞

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چقدر بده اينجوري😞

فقط به فکر اون یکی پسرشونن. به بچه های دیگشون نه از نظر مالی کمک می کنن نه  محبت دارن.

دخترم دنیا اومد بعد از 6 روز اومدن دیدنش به خدا شاید باورتون نشه با این سرمایه ای که به هم زده هییییییچ چی کادو نیاوردن برای دخترم. 

دخترم قبل از مکه رفتنشون دنیا اومد فقط یه جعبه شیرینی مونده که برای مکه رفتنشون جمع شده بود اوردن خونمون.

من به خاطر این رفتارشون بعد از زایمانم افسردگی شدید گرفتم الان هم دارم اشک میریزم. به خدا حق من و خانوادم تو مال پدرشوهرم هست و با من این کار رو کردن

بابام همیشه میگه خدایا حق رو به حق دار برسون ولی من انقدر صبور نیستم