2777
2789
عنوان

500میلیون طلا بخریم یا بزاریم بانک

215 بازدید | 18 پست

مال من نیست مال خانوادست👩‍🦯این همه سال پولاشونو پس انداز کردن تو بانک فقط شده این 

گفتم برید طلا بخرید حالا نمیدونم بازم میره بالا یا یهو میخرن میره پایین چیکار کنیم بنظرتون

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

الان نخرید روند صعودیه تا بعد عید و بعد عید تا محرم و اینا کاهشی میشه

من بودم حدودای تیر باهاش طلا میخریدم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول نگه داشتن حماقته

طلا بخرید 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان نخرید روند صعودیه تا بعد عید و بعد عید تا محرم و اینا کاهشی میشهمن بودم حدودای تیر باهاش طلا می ...

واقعا فکر میکنی تیر ارزون تر از الانه؟؟😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واقعا فکر میکنی تیر ارزون تر از الانه؟؟😂😂

اره.چون من خودم امسال تیر که خریدم نسبت به اسفند پارسال کاهشی بود...3200 بود گرمی در حالی که اسفند چهار میل هم رد کرده بود

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من باشم طلا میخرم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626