2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست
گفتید چند بار ایشون رو از دانشگاه به محل کارشون رسوندن بعد گفت چون هوا تاریک بود ؟ وقتی هوا تاریکع م ...

حالا مگه اصن همسر ایشون ضامن خانم هایی هستن که توی تاریکی باید برن محل کار؟ قطعاٌ خود اون خانم برای این مسئله قبلا راه حلی داشته که کلاس رو اون ساعت برداشته دیگه پس به همسر ایشون واقعا مرتبط نیست ونباید این کار رو بکنه

بد به دلت راه نده خانمی باهاشون صحبت کن  و بگووو اذیت میشی و این موضوع ذهنتو اذیت میکنه و ازش بخواه که دیگه همچین کاری رو نکنه یکمم بترسونش دراخر هم بسپارش به خدا و از ته دل خدارو نگهدار زندگیت قرار بده که هم دلت اروم میشه هم واقعا خدا خودش مراقب همسرت هست توکل کن به خدا مهربونم

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الکی شعار نده مردا همشون سر و ته یه کرباسن .زودم خر میشن .لازمم نیس همش مواظبش باشی .فقط باید ...

شعار نميدم ...شما مردا رو جوري قضاوت ميكني كه ديدي منم با ديد خودم ...نه اين كه تمام مردايي كه ديدم شريف و انسانن ولي نه همه  هم هرزه نيستن ... خري كه شما ميگي از نظر من هرزه هس...از ادبياتت هم معلومه خيلي كم سن و سالي مونده تا بفهمي

من برعکس این موضوعو زمان دانشجوییم دیدم..دختر متاهل بود با یه پسره مجرد درس میخوندن ....تایمای ازاد دست تو دست تو دانشگاه راه میرفتن...یبار به دختره گفتم چرا اینطوری میکنی گفت بهم عادت کرده...حالیش نیست میگم متاهلم....میگه با تو ارومم ...منم در همین حد دست گرفتن دلم براش میسوزه ....منو میگی ازون روز دیگه جواب سلام دختره کثافتو ندادم

دقیقاً..اصن من میگم قطعاٌ همسر ایشون از مصاحبت با اون خانم داره لذت میبره که حاضر نیست برای اذیت نشد ...

چطوره استارتر یجوری بره دانشگاه همسرش خودش رو نشون بده لا اقل دختره بفهمه شوهر استارتر متاهله؟

چطوره استارتر یجوری بره دانشگاه همسرش خودش رو نشون بده لا اقل دختره بفهمه شوهر استارتر متاهله؟

اون دختر میدونه که همسر ایشون متاهله...براش مهم نیست مطمئناً...حتی ممکنه قصد تسخیر همسر ایشونم نداشته باشه ولی به هرحال این کار کم کم موجب همین خواهد شد خدای نکرده زبونم لال.

خدانکنه عزیزم خیلی از این کارش ناراحت شدم... میدونست من بخاطرش چقدر چشممو روی آدمهای بهتر بستم و چق ...

چرا این نامردا وخائن ها هیچیشون نمیشه؟؟؟الهی بمیرن بحق پنج تن  ،شما چشاتو رو بهتر بستی نخواستی حتی وسوسه بشی ولی ایشوووونننن دقیقااا برعکسش رو انجام داد ،بمیرن الهی اینجور آدما

حالا مگه اصن همسر ایشون ضامن خانم هایی هستن که توی تاریکی باید برن محل کار؟ قطعاٌ خود اون خانم برای ...

نه این که کاملا درستهههه مگه در مواقعی که طوفان و باد و اینا باشه و اون خانم هم واقعااا تو کلاس کمکشون کرده باشن و این چیزا... چون من خودم دانشجو ارشدم مردای متاهل زیادی داریم که بحث و سوال وکار گروهی و مقاله اینا پیش میادش که خب اگه شب هنگام خیلی دیر باشه و فوق العاده باشه ک اون ساعت قبلا کلاس نداشتم یا طوفان شه زیاد بد هم نیست البته کاملا بستگی به رفتار اون خانم هم داره ولی تعجبم از اینه ک وقتی از تاریکی شب میترسن و با ایشون همراه میشن دیگه چرا سرکار میرن همه شبا از سرکار میان ایشون رو شب میرسوندن محل کارشون ؟؟؟؟ 

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
اون دختر میدونه که همسر ایشون متاهله...براش مهم نیست مطمئناً...حتی ممکنه قصد تسخیر همسر ایشونم نداشت ...

این روزا چرا دخترا انقدر دم پر مرد متاهل میگردن واسه چیه واسه اینه ک مرد متاهل از مجرد پول و دارایش بیشتره؟

استارتر عزیزم به حرفام خوب فکرکن...قطعاً و مطمئناً اگه همسر شما واقعاً هیچگونه تعلق خاطری به اون خانم نداشته باشه خیلی راحت حداقل رسوندن اون خانم به محل کارش رو کنسل میکنه و یجوری یکاری میکنه اون خانم متوجه کناره گیری ایشون بشه...به حق امام زمان امیدوارم به زودی به خوبی حل بشه این مشکل

نه این که کاملا درستهههه مگه در مواقعی که طوفان و باد و اینا باشه و اون خانم هم واقعااا تو کلاس کمکش ...

هم چرا سرکار میرن حالا میگیم  مجبوره...ولی قطعاٌ یه فکری برای همین مسئله کرده که توی اون ساعت کلاس بگیره جطور بره سرکارش! مگه اینکه از قبل به امید همسر ایشون اون تایم کلاس برداشته که همسرایشونم برسونه ش....

بستگي به اون خانوم داره منم مجرد كه بودم همكلاسيم آقاي متاهل جوون و البته خيلي هم شيطون بود منو دوستمو يه آقاي ديگه رو هميشه ميبرد يكي ازشهرهاي اطراف و ميورد اما رفتار ما در عين اينكه با هم خوب بوديم اصلا جوري نبود كه بخواد باعث سو تفاهم شه. البته اون كار خودشو كرد با يكي از خانوماي متاهل دانشگاه دوست شد 😐😐شايد اگه ما بهش پا ميداديم با ما دوست ميشد. كلا خيلي بستگي به اون خانوم داره مردها خيلي بي جنبه ان

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
چرا این نامردا وخائن ها هیچیشون نمیشه؟؟؟الهی بمیرن بحق پنج تن  ،شما چشاتو رو بهتر بستی نخواستی ...

عزیز دلم این دسته آدمها حقارت و پستی خاصی توی وجودشونه که حتما یا خودشون باید ثابتش کنن یا زمونه ثابتش کنه

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
استارتر عزیزم به حرفام خوب فکرکن...قطعاً و مطمئناً اگه همسر شما واقعاً هیچگونه تعلق خاطری به اون خان ...

من از تصور اینکه به هر دلیلی همسرم بخواد خانمی رو سوار کنه تنم میلرزه طفلی استارتر