2777
2789
عنوان

تاپیک مادر جوون سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 27 پست

من و پسرم ۱۸ سال تفاوت سنی داریم خیلی هم راضیم اینجا آدماش عجیبن به ازدواج تو هر سنی نه میگن به رابطه و رل و دوست پسر میگن هرکسی اختیار خودش رو داره به بچه دار شدن بدبختی میگن سقط اینجا گناه نیست بلکه نجات بشریته اینجا شعبه دو بر ا ن د ا ز ان هست که به فکر ازبین بردن پایه های خانواده هست چون جامعه و کشور رو همین خانواده میسازه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دو بخش از حرفتون مخالفم دختر 15 ساله هنوز به ثبات اخلاقی،رفتاری و خیلی چیزای دیگه نرسیده 10 سال بعد معیارهاش تفکرش سلائقش کاملا عوض میشه

دوم اینکه کودک همسری و دوس پسر داشتن مقایسه خوبی نیس،بد بودن دوس پسر داشتن تو سن کم،بد بودنِ کودک همسري رو توجیح نمیکنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

منم موافقم

به زور شوهر دادن منظورم نیستا

ولی ما تو مدرسمون دبیرستان  دخترایی داستیم واقعا فقط فکر شوهر کردن و خانوم خونه شدن بودن انگار که مثلاً دختر ۲۵ساله باشن فک کنم بلوغ زود رس بودن یا سبک زندگی خانواده و...

همینا جلشونو بگیری میرن سمت دوست پسر و...

ولی خب بازم خیلی سخته پدرمادرایی که اینجور دختر دارن باید خیلی مواظب باشند حتی اگه شوهر میدن خیلی خیلی دقت کنن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

واقعا ازدواج تو سن کم بده ولی دختر 15سال اکس داشته باشه و همه لذتای جن سی با هم تجربه کنن و حتی به سقط جنین هم برسن خوبه

ازدواج تو سن کم بده ولی اگه مریضی جنسی بگیری و به شوهرای مردم هم منتقل کنی خیلی روشنفکری و باکلاسیه

من ۱۵ نشده بودم ک ازدواج کردم

میخام بگم بله برای بعضیا شرایط هست  بستگی به محیطی ک توش بزرگ شدی داره و برای بعضیا نیست

دوست من همسن من بود ازدواج کرد و با سن کمش خیلی قشنگ ی زندگی رو چرخوند حتی شوهرش و اخلاقای خوبی نداشت با اون سن کمش جوری بلد بود ک شوهرش رو تغییر داد

ولی من همسن ایشون بودم و عقلم در حد همون سنم بود و باید بزرگتر میشدم .پس به این نتیجه میرسیم کسی ک میخاد تو سن کم دخترش رو عروس کنه باید ببینه ایا به بلوغ عقلی رسیده یا ن

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

نمیدونم چرا وقتی یه متاهل میبینن درس میخونه انقدر شاکی میشن که چرا مجرد بودی نخوندی فلان

خب به شما چه طرف دوست داشت شوهر کنه درسش هم بخونه پیشرفت کنه 

کاربری دست دو نفر🌙💓                                                 ناشناسم  https://abzarek.ir/service-p/msg/2041789

من ۱۵ نشده بودم ک ازدواج کردممیخام بگم بله برای بعضیا شرایط هست بستگی به محیطی ک توش بزرگ شدی داره ...

دقیقا پدرمادر خیلی مهمه

اصلا دختر بزرگ هم باشه بازم بی تجربه هست

پدرمادر خیلی خیلی باید دقت ممنون شوهر دادن دخترشون

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نمیدونم چرا وقتی یه متاهل میبینن درس میخونه انقدر شاکی میشن که چرا مجرد بودی نخوندی فلانخب به شما چه ...

نه خوب بعضیا دلیل پرسششون فرق داره مثلا تو یه تاپیک یه خانم با دوتا بچه دانشجو بود برا من سوال بود این چرا درس میخونه هدفش مدرک گرایی هست یا پیشرفت توی کارش یا کسب حقوق بالا تر 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

من خودم زود ازدواج کردم.

واقعا میگم 

هیییییچ چیزی تو دنیا بدتر از زود ازدواج کردن نیست

وقتی هنوز بچه ای و ی مسئولیت سنگین رو دوشت میزارن

وقتی ک خانواده شوهر با سیاست بهت نیش کنایه میزنن و تو با دل ساده و بچگانه ت جواب میدی و همه ب خودشون اجازه میدن تو زندگیت دخالت کنن

وقای انقد بچه ای ک هیچی از زندگی زناشویی و اداره ی خونه و نمیفهمی و تمام آرزوهای نوجوانی ت به باد میره

بارداری و زایمان که بماند

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

با دو بخش از حرفتون مخالفم دختر 15 ساله هنوز به ثبات اخلاقی،رفتاری و خیلی چیزای دیگه نرسیده 10 سال ب ...

آخه ببین الان با ۱۰ سال پیش خیلی فرق کرده 

نوجوونا به همه جور محتوایی تو مجازی دسترسی دارن 

سن بلوغ پایین تر اومده 

اصلا مجازی چرا تو همین جامعه با خیلی چیزا روبه رو میشن که زمان ماها نبود هر روزم که بدتر از دیروز هیچ کسم به فکر نیست

هم سن و سالاشونم که درگیر باشن برای هم تعریف میکنن...

خوب حالا چقدر سخت میشه کار 

یه دختری خودش شخصیتش جوری نیست که دنبال این چیزا باشه سرش به کار خودشه نمیگیم بیا اونو به زور مجبور به ازدواج کنیم 

ولی اونی که داره درگیر میشه چی ؟

بگیم تقوا پیشه کن فرزندم!

بعدم ازدواج تو سن کمتر قطعا حمایت بیشتر خانواده ها رو مطلبه دیگه اینم خیلی مهمه 

من خودم زود ازدواج کردم.واقعا میگم هیییییچ چیزی تو دنیا بدتر از زود ازدواج کردن نیستوقتی هنوز بچه ای ...

دیرم ازدواج کنی همینه خواهر

ازدواج اولا یه تجربه جدیده تو هر سنی باشه

دوما به شخص ربط داره بعضیا از همون بچگی عالم و آدم و درس میدن و خانواده شوهر و دو مشت میگیرن

بعضی ها هم مثل من با سی سال سن یه چیزی می‌شنون یه هفته بعد متوجه میشن طرف داشته نیس و کنایه می‌زده 😩

دیرم ازدواج کنی همینه خواهرازدواج اولا یه تجربه جدیده تو هر سنی باشهدوما به شخص ربط داره بعضیا از هم ...

امکان نداره ی دختر ۱۵ ساله تجربه ی دختر ۲۵ ساله داشته باشه

بچه زیر ۱۸ سال  فقط باید فکر درس و آینده ش باشه

مگه قراره هرکی ۱۵ ساله ازدواج نکنه دیگه دوست پسر داشته باشه؟

من خودم دختر ۱۳ ساله دارم. تمام تمرکزش روی درس و ورزش رزمی ش  برا ریز ریز زندگیش برنامه چیده

کسی دور و بر پسر میره ک کمبودی تو خانواده ش داشته باشه 

شاید تجربه ش نکرده باشی که حمایت میکنی ولی ازدواج تو سن کم واقعا مزخرف

همیشه حسرت این دارم ک کاش ۱۰ سال دیرتر ازدواج میکردم  عاقلانه تر منطقی تر و بهتر تو زندگیم تصمیم میگرفتم 

هیچی هم از نوجوانی م نفهمیدم. چون ی دختر بی تجربه و خام

که قد ی زن ۳۰ ساله ازش انتظار می‌رفت

متاسفانه تو شرایط سخت که باشی زودتر عاقل و زودتر پخته میشی برا همین زودتر پیر میشی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......