2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم چرا سرکار میرن حالا میگیم  مجبوره...ولی قطعاٌ یه فکری برای همین مسئله کرده که توی اون ساعت ک ...

عزیزم استارتر میگه مسیر کار شوهرش با مسیر خونه اون دختره یکیه و موقعی که میره سر کار اون خانومو هم میرسونه خونشون. به نظرمنم این ارتباطا وابستگی وبعد تباهی میاره،. 

امروز همون فرداییه که منتظرش بودیم پس همین امروز زندگی کن ،بخند،شاد باش،محبت کن واز همه مهمتر لبخند خدارو ببین😚
عزیزم استارتر میگه مسیر کار شوهرش با مسیر خونه اون دختره یکیه و موقعی که میره سر کار اون خانومو هم م ...

اصلا یکی بودن مسیرشون مهم نیست به هرحال خیلیای دیگه هم ممکنه مسیرشون بخوره به همسر ایشون...بله واقعا تباهی میاره...

عزیزم استارتر میگه مسیر کار شوهرش با مسیر خونه اون دختره یکیه و موقعی که میره سر کار اون خانومو هم م ...

منم میگم همسرش بهونه میاره که تاریکه و یا مسیر یکیه...خب اون خانم اگه همسر ایشون نبود چطوری میخواست بره محل کارش؟ حالاهم همونجوری بره  دیگه 

منم میگم همسرش بهونه میاره که تاریکه و یا مسیر یکیه...خب اون خانم اگه همسر ایشون نبود چطوری میخواست ...

بچها من خودم با یه آقایی که واقعا متشخص بود و اصلا سرشم بالا نمیوورد وبه حساب خیلی مغرور وسنگین میزد برخورد داشتم که با یکی دوبار دیدنش واقعا جذب شخصیتش شده بودم و برام خیییلی محترم بود.همیشه هم به شوهرم میگفتم فلانی واقعا یه انسان کامله.تا اینکه در دیدار سوم که شوهرم دنبال دخترم از اتاق رف بیرون ازم شماره خواست. 😢😢احساس کردم خورد شدم😨😨بهم توهین کرده😢😢

بعد از اون بود که میگم هیچ وقت گول ظاهر هیشکیو نباید خورد

امروز همون فرداییه که منتظرش بودیم پس همین امروز زندگی کن ،بخند،شاد باش،محبت کن واز همه مهمتر لبخند خدارو ببین😚
من تجربه کاملا مشابه رو داشتم، هی گفتم چیزی نیست چیزی نیست. آخرش یک بار دیدم بعد از شش ماه یک بار که ...

میشه بگید برخوردتون با این قضیه چطور بود و عکس العمل همسرتون چی بود؟

به نظرم در مورد احساس بدی که داری با همسرت صحبت کن و ازش بپرس چطوری میتونه کمکت کنه که حالت بهتر بشه. جوری رفتار کن که باهات همدلی کنه نه اینکه مقابلت قرار بگیره. اولشم تاکید کن که از زندگیت راضی هستی و ازش ممنونی که همیشه کنارت و همراهت بوده.