2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباط غیر کاری مرد متاهل با هر زن غریبه ای کاملا بی توجیهه...به شوهرت بگو خوشم نمیاد ...زندگیمون مهمتر از درس و کارته....تمااااااام

مگه وابستگی و ارتباطای نامشروع از کجا شروع میشه؟اصن یه زن و مرد غریبه چه صنمی با هم دارن...

خب من الان باید چیکار کنم به نظرتون تا حالا کوچکترین بحث و اختلافی بینمون نبوده نمیخوام فکر کنه خیلی ...

عزیزممم زندگیت درخطرههههه ،بحث واختلاف داره بوش میااااددد،دست رو دست نزار لطفااا اگه بهش میگی ک ناراحتی واونم باز ادامه میده ب سوالایه درسیش بهتره توام تو ی محیطی وارد شی ک مرد باشع ،باید بااینجورمردا مقابل ب مثل کرد😤😤😤

به خاطر محدود بودن تعداد افرادی که ارشد میخونن معمولا همه از من جزوه میگرفتن. این دلیل میشه که من یه ...

شیواجان...

موضوع استارتر یه جزوه گرفتن ساده نیستش...

معمولا یه زن متعهد اگه حس کنه شوهرش حتی در حد نگاه داره بهش خیانت میکنه، خیلی ناراحت میشه.

از کنار این مسائل ساده رد نشید.چون شاید شوهر شما واقعا هیچ منظوری نداره ولی شما از دل اون خانوم خبر نداری....

بیشتر رابطه ها از همین برخوردای ساده بوجود میاد.هیچ اعتراضی نمیکنی بخاطر اینکه بهت نگه محدودم میکنی ولی در آینده چوبشو میخوری

من حالا یه تاپیک جدا امروز برای همه میزنم که این روابطو روشن کنم

کسی که من دوستش داشتم و از چشمام بهش بیشتر اطمینان داشتم 

با یکی از همکلاسیاش صحبت میکرد .. اوایل میگفت درباره من میپرسه و ازدواجمون و اینکه چند ساله از دانشگاه جدا شدیم چکار میکنم

بعد بهمون خوردن رابطمون یکراست رفت سراغش..

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است

من تا وقتي با كاراي همسرم مشكلي ندارم كه خودم هم حق انجام اون كار رو داشته باشم 

همسر منم گاهي همكارها و دوستاي خانمش رو ميرسونه ولي با انجام اينكار از طرف منم مشكلي نداره 

يه جورايي اعتماد داريم به هم در اين موارد

كلا چون اون اصلا گير نيست منم نيستم

اما اگه كاري رو خودش انجام بده و براي من بد بدونه به خاك سياه ميشونمش😁

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم

ببین ارتباطای دیگشم چک کن...ببین فقط با این دختره درس میخونه یا با بقیه همکلاسیاشم کار داره....اگر فقط با اینه که خیلی حواستو جمع کن....وبی حتما اگر میتونی برو دانشگاهش یا یواشکی یا یبار با خودش برو بزار تکلیف دختره یسره شه

دوستان خیلی ممنون که راهنمایی کردید حالافردا یکم جدی راجب این موضوع صحبت  میکنم  شما ...

عزیزم به همسرتون بگید من به شما خیلی اعتماد دارم ولی اینکار شما منو اذیت میکنه...چون برعکسش اگه اتفاق بیفته من هیچوقت با مرد غریبه ای هم کلام نمیشم اونم سوار ماشین بشم ازیه شهر به شهر دیگه برم..ضمناً هواتاریک باشه و راه دور مگه همسر شما ضامن تمام خانم هایی هستن که توی تاریکی باید جایی برن؟ اون خانمم وقتی کلاس دانشگاه رو برداشته حتما به این فکرکرده که هواتاریک بشه باید چطور به محل کارش بره! 

همه اینارو با ارامش به همسرت بگو...و بگو توی این شرایط یه خانم غریبه مهمتره برات یا اذیت شدن همسرت ازین جریان...

مطمئن باش اگه چیزی بینشون نباشه خیلی منطقی همسرتون برای اون خانم بهونه میاره و حداقل رسوندنش به محل کارش رو کنسل میکنه....

نمیخوام نگرانت کنم ...ولی هیچ گربه ای محض رضای خداموش نمیگیره...حتما همسر شمااز مصاحبت این خانم لذت میبره شک نکن حالا ممکنه این مصاحبت مسائل درسی هم باشه

گفتید چند بار ایشون رو از دانشگاه به محل کارشون رسوندن بعد گفت چون هوا تاریک بود ؟ وقتی هوا تاریکع مگه  خونه نمیرین ؟ پس چرا محل کار ؟

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
هرچقدر هم رابطشون درسی باشه ولی ارتباط داشتن با جنس مخالف وابستگی میاره... بهتره یکاری کنی ک دیگه با ...

دقیقاً..اصن من میگم قطعاٌ همسر ایشون از مصاحبت با اون خانم داره لذت میبره که حاضر نیست برای اذیت نشدن همسرش حداقل اونو تامحل کارش نرسونه

الهی بمیرم برا دلت ، ذلیل بشن اون دوتابحق خدا😭😭

خدانکنه عزیزم خیلی از این کارش ناراحت شدم...

میدونست من بخاطرش چقدر چشممو روی آدمهای بهتر بستم و چقدر بهش متعد بودم

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است